Nukuttiin aksojen jälkeen yö, kuka paremmin, kuka huonommin.. ei enää "tällä iällä" voi edes aksakisoja käydä ilman julmettua lihassärkyä. :P Aamulla herätys kuusnelkytviis ja kohti Kuopiota treenaamaan Hukka-hallille ihanassa porokoiraporukassa; Raiku, Martti, Tanhu, Urho, Unski, Teppo, Redi ja Laku.

Taimin kanssa alkuun käskytettyä, palkattua seuraamista. Tykkäsin! Hallissa oli paljon häiriötä, mutta ei me niistä häiriköidytty. Häiriökaukoja tehtiin, ei hirveästi häiriöt haitannut. Ohjattua, jossa kaksi hyvää oikeaa, sitten vasemmalle lähetyksellä keskimmäiselle, korjattiin ja parit toistot vielä. Merkkejä jokunen erikseen. Olisiko sitten ollut vielä luoksetuloa. Taimi oli selvästi eilisestä uupunut, ja liike liikkeeltä laukka vaan hidastui, ja olihan hallissa lämmin treenata verrattuna muihin käymiimme treenipaikkoihin. Loppuun asti kuitenkin laukoilla, vaikkei niin räjähtävää menoa nähtykään. Hieno taistelu siis. :)

Toinen kiekka tehtiin rivitottista! Seuraamista, luoksetuloa, maahanmenoa ym. siinä kavereiden kanssa samaan aikaan. Näitä lisää! Hauskaa oli. Tehtiin vielä pari merkkiä itsekseen ja yksi hieno tunnari.

Ohjatussa pitää nyt tsempata oikein siinä, jos tehdään kaksi samaan suuntaan, että seuraavaan eri suuntaan lähtee kunnolla, eikä mene keskelle. Tavallaan ajattelin, että kun oli tehty pari oikealle, ja vaikka sitten kuuntelikin vasenta, niin se oikea siinä jotenkin oli ollut ajatuksissa, kun jäi tavallaan keskimmäiselle.

Ja nyyyyyyyt ollaan muchos poikki, huominen on huilipäivä!