Saatiin Marida ja auspait treeniseuraksi, joten päästiin tänään tekemään kokeenomaista. Taimilla siis evl-liikkeet kahdessa setissä poislukien paikallaolot.

Seuraaminen ok, ei minusta parasta mahdollista, mutta varsin kelpoa kuitenkin taisi olla. Salama nappiin järjestyksessä istu - seiso - maahan. :) Luoksetulo ok, vauhti ei nopein, mutta kelvollinen. Tosin maasta eteentulossa joku juttu, kun Taimi haisteli kakkamaata siinä maassa maatessaan ja sitten ravasi lopun. Jaaaah, ei se mitn. Ruutu; merkki hyvä, ruutuunmeno hyvä, mutta itse himmasi ekan nauhan jälkeen ja seisahtui, mutta en antanut jatkokäskyjä, kun keran itse sooloili. Odotin että lähti korjaamaan taaksepäin, jolloin seis-maa. Mutta kuten ennen, sekoilu vaikutti niin, että vasta kolmannella mentiin maahan saakka. Loppu hyvin kuitenkin. Välipalkka ja autoon.

Toisessa setissä ohjattu erittäin hyvä. Metukkanouto normi, tunnari hieno ja kaukot normaalit. Tokassa setissä oli paremmin mukana, vaikkei ekakaan ollut mikään kooma tai kelvoton, mutta toinen oli sellainen oikeanoloinen myös minun mielestä. :)

Korjattin vielä ruutu pari kertaa alustan kanssa, hyvät loppuunasti menot. Samoin luoksetulo, joka oli nyt kokonaan oikealla tempolla. Hyvä hyvä. :) Tuntuu, että tartteis vielä muutaman viikon, että kerkeisi tehdä koerutiinia enemmän. Toisaalta aina sitä tarttee sen muutaman viikon, olipa tilanne mikä vaan. Parempi nyt käydä katsomassa, mihin ne pari viikkoa tarkalleen ottaen tarvitaan.

Arvi teki joitakin sekoiluja luoksetulon kanssa, ja hyppyä - kappas siinäkin taisi sekoilla. En tiiä. Plaaah.

Tara heitti voittajaa läpi - ruutua, seuruuta, luoksari (hieno!), noudot ja kaukot, jotka erittäin hyvät - pitkästä aikaa.