Sikahauskat möllit, ei mahda mitään. :) Taimin kanssa osallistuttiin ykkösten radalle, ja yhtä tyhmää selän taa jättämistä (paniikkiratkaisu kun se oli jo niin edellä) ja siitä seurannutta ylimääräistä estettä, oli meno huisan kivaa! Eteenmenossa suoralla olisi kyllä saanut antaa hanaa, eteni kyllä mutta jäi kuitenkin ennen seuraavaa estettä aavistuksen passaamaan vahvistusta. Joten suoria nyt taas treeneihin kanssa.

Toisella radalla oli sekä Taimi että Arvi. Taimi näytti ensin, mikä on sen lempieste. Alussa piti olla kaksi hyppyä, mutta Taimi teki hypyn ja meni aloittamaan tyrkyllä olleet kepit. Siitä sitten sujuva jatko, oikein oikein hieno. Kontaktit nopsat. Sitten tehtiin kepit ihan luvan kanssa, ja putkessa käytiin kääntymässä, jonka jälkeen omasta eri suuntaan ohjauksesta huolimatta Taimi lähti tekemään taas keppejä ihan täysillä. :D Nooo.. koska jätti viimeisen välin välistä kun olis siellä jossain kaukana, otettiin ne kepit sitten vielä kerran ja siitä loppuhyppy eteen. Voisi sanoa, että orastava pieni valeraskaus ja mielikuvituspennut ovat jääneet lapin matkalle. Villiä oli meno.

Arvilla sikkehieno rata. Yhdelle hypylle ohjasin suoraan väärään suuntaan, ihan oma moka ja täydellisen uuno ohjaus, mutta muuten aijjai kun oli hieno. :)