Treenin vedon jälkeen jäin tekemään vähän tokoa koirien kanssa. Taimille pientä merkkileikkiä alkuun, kolme eri merkkiä, niiden takana pienempiä kartioita. Ei mittää ongelmia, hirmu hauskan huvittava into, ja palkkaus uudella söpöllä pikkupallolla. :D Yhden merkin jälkeen jatkettiinkin ruutuun, huippu. Parit kaket, jossa pääsin - hähää- korjaamaan seisomaannousussa pientä etenemistä. Sen jälkeen keskittyneesti ja hyvin. Loppuun nouto, erittäin hyvällä vauhdilla, ja loppupalkka. Kivaa oli!

Arvi pääsi tekemään noutoa, olihan siinä taas sählinkiäkin, mutta myös hyvä. Ruutua, maan värinen lelu ruudussa. Hurrrrrrja maantiekiitäjä meni salamana ruutuun, korvatkin hävisivät niskaturjakkeen jatkoksi. Yksi ilman lelua, se oli hyvä, samoin ne lelulliset, kun ei hää edes aina ottanut lelua vaan jäi odottamaan minua ruutuun leikkimään.

Tara teki useita liikkeitä palkatta putkeen. Oli nouto, seuraamista, liikkeestä istu, luoksetulo (seisomiseen tupla), ja sitten ruutu. Ruutu oli ylipitkässä matkassa, eikä onnistunut sitten yhtään. Tehtiin vähän lähempää ja eri suunnista, ja ne onnistui kaikki hyvin. Tietyn rajan jälkeen ei ne pitkän matkan ruudut onnistuneet. Nyt siis vaan ylipitkiä ruutuja kunnes ovat sujuvia, mikäs niitä lähempiä sitten tehdessä. :)

Seuraavanlaisia kuvia on sadellut viikonlopun menoista:

(Kuvat: Aino Vakkilainen)

_small.jpg

_small.jpg

Istun nyt tässä, kun unohdin mitä olin tekemässä

_small.jpg

Junttura

(Seuraavat kuvat: Satu Mansikkaviita)

_small.jpg

 

_small.jpg


_small.jpg