Illalla lähdettiin tokoilemaan taas australiajengissä; Ruuti, Kadi, Roosa ja Pepsi ohjaajineen olivat treeniseurana. Taimin kanssa yritin keretä tekemään ruudun ulkona ennen hämärän tuloa. Hyvä merkki, ruutu ei ekalla käskyllä ottanut vetoa, mutta tokalla jo hapuili sinne laukaten, mutta ei ehkä enää juuri nähnyt kunnolla, eikä ihan oikeaan kohtaan. Palkkasin hienosta yrityksestä kuitenkin. Seuraava hyvä, kun vaan tuuli loppui ja ruutu pysyi kasassa. :P

Maneesissa sitten niitä liikkeitä, joissa sillä ei ole väliä ollaanko ulkona vai maneesissa. Eli alkuun metallihyppy, nou problemos kali-kali vähän. Sitten ohjattua, jonka ongelma on se merkki, olipa paikka missä vaan. Mutta nyt jo taisi näkyä treenin tulos, kun sekä vasuri että oikea oikein hienojen (pystyssä pysyneiden) merkkien kautta. :))) Ihanaa! Sitten luoksetuloa, seisomisesta takapalkalle, sitten seiso, maahan, takapalkalle, ja vielä loppuun suora luoksari ilman mitään himmailuja hienolla asenteella.  Ihan lopuksi vielä kaikkien jälkeen tehtiin paikallaolot. Ne oli jees, mutta maahanmenossa Taimi nousi Ruutin maahan-käskyllä. Siihen vähän vahvistusta siis.

Arvi teki myös paikallaolon. Piippaili, mutta aika vähän (verrattuna johonkin aikaisempaan....). Liikkeestä maa, luoksari (ihan ok pysätyminen, ei kyllä just merkin kohdalla tod), liikkeestä seisominen, nouto (hieno!), kaukot ja hyppy. Tää pelais ihan ok, mut tää ääntelis kans aika paljon.

Mummo otti viimeisen vuoron, seurasi, teki luoksetulon, nouti metallia ja hyppi noutaen, ja oli liiiiiiikkkis muru. Tara muuten NIIN menee kokeeseen vielä. ;D Pitäähän se käydä itsensä nolaamassa myös täällä päin Suomea joku kerta.