Ryhmä "Tokoihin Tallukassa" kävi luuppaamassa, millaisessa paikassa mahdollisesti koe parin viikon kuluttua on. Löydettiin joku parkkis, mille parkkeerattiin tokoilemaan. Arvi oli iloriemu, ja se höpöili ihan täysillä, mutta myös suoritti seuraamista, jääviä, kaukoja ja luoksarin oikein mallikelpoisesti. <3 Ja noudossa toi minulle asti, mitä nyt heilutteli päätä ja jurputti siinä edessä vähän, hassu. Arvi lähti vetämään hullurallia lelun kanssa penkkojen päälle, ja sille jäi varmaan ihan mukava mieli paikasta.

Taimi Taimikainen teki vähän seuraamista tiiviydestä palkattuna. Jäävät läpi, nehän onnistui vallan hienosti kaik ihan. Kaukojen nousuja hienona neitinä, ja sitten ohjattua liikkuroituna. Alkuun hyvää settiä oikeaa ja vasenta. Sitten liikkuri meni hillumaan kapuloiden taa, ja se oli sen verran houkuttelevaa, että merkki meinasi jäädä välistä. Hyvä harkka siis! Saatiin korjattua tämä, ja hillumisesta huolimatta se merkki löytyi loppuun oikein hienosti. Eli seuraava aste4 on kunnon riehuminen kapuloiden takana, ja silti pittäis ottaa se merkkikin.

Mölleistä pitää vielä mainita oma edistyminen, eli tein uusia ratkaisuja joissain ohjauskohdissa, ja ne toimi vallan hyvin. Tääkin kivikautinen siis ehkä etenee asken kerrallaan.