Eilen puuhattiin maneesilla aamupäivä, tosin en itse ohjastanut Taraa ja Arvia, mutta kovinpa nuo ovat ruualla ostettavissa, joten varaohjaajaa on nyt lajiin jos toiseen. ;) Taimi toimi demonikoirana, ja tehtiin jotain pientä harkkaa, pukkee-pukkee-irtoomista, joku puomi.. Eheeeei, kait muuta.

Illalla saatiinkin koirille mieluisaa seuraa.. tai no omistajalekin toki. :D Mutta Taimi oli revetä liitoksistaan, kun Tanhu ja Luka tuli yökylään. Voi sitä riemun remakkaa ja lentävää tassua ja pöllöilyä ja överiksi vetoa. Korppu sai osansa, kun Taimi astui sitä loppuillasta, kun ei muuta enää keksinyt.

Tänään liideltiin aksassa, ja olikin pieni ryhmä vaan treenaajia. Siis kaksi, ja meillä molemmilla kaksi koiraa. Arvin kanssa tuli onnistumista ja hyvää pätkää! Ja sovellettiin viime kerran kiertoharkkaakin radalla. Tajusin lopettaakin, ennen kuin otettiin liikaa, ja Arvi jaksoi innostua uudelleen ja uudelleen.

Taimille treenissä oli oikein hyviä paikkoja vahvistaa tiettyjä hyppyjuttuja, persjättöä sekä vedättämistä. Hyvää, hyvää. Mukava kepeille lähetys, tai kaksikin erilaista onnasi, ja tuli hyvä mieli. Vedätin kepeillä liikaa kerran, joten pitääpä muistaa siihenkin treenata ihan kunnon vetoa. On ollut kivaa, kun ollaan edetty, en ole yrittänyt kiiruhtaa, Taimi on kulkenut, ja ollaan yritetty pitää avoimet ohjauskuviot. Loppuun kerran kovaa ja korkeelta, ihan tosi onnistuneesti koko pätkä. Namskis vaan, kun teki hyvää!

Koska kello ei ollut viel mahdottomasti, päätin ottaa vielä ohjatun ja ruudun, ja saatiin liikkurikin. :) Ohjatussa oikea, kiitos vaan, onnistui tyylillä. Sitten ruutu, ei haitannut ohjatun merkki, ja hyvä vauhdikas meno ylipitkässä matkassa olevaan ruutuun. Tehtiin muita osioita (maahan meno, sivulle tulo) lyhyemmästä matkaa, ja siinäpä se.