Käytiin tallukoimassa hienossa säässä. Lörppähuuli-Löphönen nosteli metallikapulaa, teki luoksetuloja pysäytyksin, meni merkille ja ruutuun. Hyviä liikkeitä, hyviä liikkeitä. Ja juu, muutama kaukaa kaukoihin nousu. Häiriötäkin tuli, kun joku eläkeläisjengi(t) parkkeerasi auton keskelle treeniä jne. Ruutuun juostessa ruudun takaa kauempaa myös ilmestyi ihminen, mikä aiheutti hidastumista mutta Taimi teki hienosti loppuun asti, vaikka se olisi halunnut jupista ihmiselle. ;) Ruutu on Taimille eri kiva juttu kyllä.

Arvin kanssa jotakin pientä, en juuri enää jaksanut. Se oli rasittava matkalla, piiiii-pi-piiii-ppailee autossa, auton ulkopuolella, hoitolahäkissä, hoitolakäytävällä.. kaikkialla paitsi just kotona hirveästi. Ehkä Arvi tarttis vähän kotona lomailua, kun ne on nyt ollut matkassa koko ajan töissä, pakonkin sanelemana kyllä. Mutta siis joitakin seuraamisia, huonoja luoksetulon pysäytyksiä.. jokunen leluvahvistus ehkä ennen koetta..

Tarallekin omaa pientä, ihan vaan ruutua, joka onnistui ehkä neljännellä yrityksellä (esin meni maahan neljän metrin päästä minusta?, sitten juoksi ruutuun muttei pysähtynyt ja mennyt maahan ajoissa, sama uudelleen, ja sitten taisi onnistua). Siinäpä ne sitten oli. Otamma kaksi päivää treenilomaa, tää lähtee muualle, koirat jää toisaalle. Siinä kryptiikkaa teille.