Nörtti töistä moi, piti tulla tsekkaamaan netti taas, kun ei toi oma kone tahdo toimia enää. :P Siispä kokoelma viime viikon kuulumisia.

Saatiin Hertan koirien kepit lainaan, ja pihalla komeilee nyt este nimeltä pujottelu. Ja on niitä otettukin. Arvin kanssa ei, kun piti yrittää, mutta tuli noi kervään ekat pörriäiset moi siihen, niin se loppus sitten just. No, myöhemmin on jokkuu tehtykin.

Taimin kanssa on tarkoitus työstää avokulmat varmaksi tässä kesän aikana. Aika hyviä tuloksia jo on. Ja saadaan pujotteluasentokin vähän paremmaksi hope so, kun saadaan apuri sinne eteen palkkaamaan - apuri muuttaa just kohta tänne pysyvästi. Hyvä näin.

Arvin ja Taran kanssa otettiin aksaa keskiviikkona. Arvin kanssa vähän tekniikkaa, Tara sai kuumennella radalla huisisti! :D Meinasi riistäytyä auton takakontista, kun kävi niin kuumana... Hassu mummo!

Tänään vähän hautausmaanparkkistokoa Tiinan, Meten, Myrtin ja Jaavan kera. Arville avoimia juttuja (seuruu, luoksari, kaukot, nouto), noudossa nähtiin hienoja h-liikkeitä. ;) Taralle hyviä kaukoja, ei edennyt yhtään, päivnvastoin. Sitten vähän vauhtimaahanmenoja, siinäpä ne suurimmat. Taimi teki kaukoja ja "poistumista" - söpöä, kun se panee korvat linttaan ja peruuttelee vikkelänä matona.

Jälkipellolle tästä porukassa. Taralle ihan perus-alkeis-peltojälki, puksutteli nenänsä kanssa kuin juna. :) Paitsi purkkiin varattu iltaruoka (turvoteut nappulat ja maha) ei kelvannut, siis maha kelpasi, nappulat jäi. Tara saa vähän korvaavaa nenätyötä tästä, kun sen lempparia etsintää ei juuri varmaan kyllä päästä tekemään enää. :(

Taimille kiva metsäjälki! Muka pääsin hyvään maastoon kohdasta,. jossa piikkilanka-aita oli kaatunut - tajuamatta, että se oli siis aitaus, jonka reunat tuli joka puolella vastaan. Siispä jälki aiottua lyhyempi (parisataa metriä?), jippona tiukka silmukka, kun tuli se aita vastaan yllättäen.. Neljä keppiä. Taimi ajoi ensinnäkin ehkä reilun tunnin vanhaa jälkeä todella kauniisti ja motivoituneesti, että ilmaisi hyvin kaikki kepit, ja selvitti silmukankin ok menemättä häpsingilleen yhtään. :)

Arvi teki omat metsäpätkänsä hyvin myös, ilmaisi esineet ja heitteli niitä ilmaan.