Käytiin eilen illalla treenaamassa vähän tokoa ja vähän agia.

Arvi aloitti tokon, ja tehtiin kokeesi ruutu puolesta välistä matkaa ilman mitään etukäteisleikkejä tai lelujen vientejä. Hihhihii, Arvi onnistui täydellisesti! :D Leikittiin yhdessä ruudussa, ja sitten kokopitkästä matkasta tyhjään ruutuun ja siellä vielä maahan, täydellistä!!! Viimoinen sitten lelun kanssa. Toiseksi tehtiin tunnari. Ensin oma piilotettiin hiekkaan, väärät oli avonaisessa laatikossa, jota se kävi välillä nuuhkaisemassa. Kolmannella kerralla väärät läjässä, oma niiden takana vähän matkan päässä. haisteli vääriä, jatkoi matkaa, haisteli omaa ja otti tuodakseen! ARRRRRRRVIII, oot ehkä paras! :)

Taimi teki tokoa ihan vaan sen verran, että ohjattu vasen. Onnistui. Sitten maahanmenoja, liikkurit ja häiriökäskyt mukana, hyvin kuunteli ja rupesi pitämään paremmin kontaktia. Näitä vaan paljon.

Aksaa tehtiin niin kuin on ollut tarkoitus jo kauan tehdä lisätreeninä. Minä paikallaan, lähetystä putkeen kepeille tai hyppyä kiertämään itsenäisesti. Sikkehauskaa ja onnistunutta treeniä! Poispäinkääntöjä ja välistävetoja omana harkkoinaan. Loppuun yksi vauhtipätkä. Aivan ihanaa! Olisi voinut tehdä vielä vähemmän eri tekniikoita, mutta jospa saataisiin nyt polkaistua käytiin nämä ylimääräiset treenit, joissa ottaisi paria juttua kerrallaan.