Oijjoijjoi kun tuli taas treenattua tokostelua koko viikonloppu. Lauantaina ekat treeni Savonlinnan hallilla. Tara aloitti uudessa paikassa voittajalla. Liikkeinä ainakin ruutu (hyvä, vaikkain ruudussa nuuski ja hitaasti reagoinnit käskyyn), luoksetuloon laskin virettä, ja se onnistui vaikka siis hitaampi kuin sillä "tulentäysiäsuapäinenkätajuamitäänmerkkejäsiinävälissä"-moodilla. Näin se on tehtävä, jos meinaa. Kaukoja myös, ekat 3 huippuja, sitten vähän ininää eikä meinannut pysyä seisomassa, vaan valahti istumaan, kun selvästi vire meinasi tulla läpi. Tehtiin jatkoksi pari onnistunutta, ja sitten loppui. Tara oli varsin hieno. :) Niin, olen siis meinannut, että nyt kun on Taran kymmenes juhlavuosi, sille ehkä otetaan vielä joku koe, ehkä agirotu, katsellaan. :)

Taimille eka kierros vain leikkimistä. Toisella kiekalla liikkeitä aloittaen kaukoista. Yksittäisiä tai parittaisia nousuja. Oli vähän ongelmaa: takajalkojen kanssa sai olla tarkkana, ja seisomasta istumiseen tarjoaa liian usein maahanmenoa. Ja kun istui, ei peruuttanut. Siispä läheltä vähän tekniikkaa. Tätä siis kotitreeniin. 

Tunnari, se oli mainio. Tuonnissa heitti taas kerran pari suussaan, ei kovin pahaa, mutta niitä palautuksia kanssa kotitreeniin. Kotitreenit kun on ollut aina kivoja ja selvästi hyviä meille, pitää herätellä ne nyt näiden huomioiden kautta uusiksi. :)

Hitto kun taas en muista mitä sitten tehtiin. Ruutunen ehkä tehtiin, uusi ruutu, erivärisiä nauhoja ja merkkejä, häiriöitä, mutta kappas vaan kun nehän ihan onnistui hyvin. :)  Mutta oliko jotain muuta kenties, en tiä.

Toinen setti meillä oli, siinä luoksetuloa. Suoria, pysäytyksillä. Hitto kun Taimi juoksi kerran takapalkalle, ja Tara räyhäsi häkissä niin maan pirusti, että oma hermorakenne hajosi ja karjuin ehkä aika lujaa Taralle, Taimi luuli että karjuin sille. No, kyllä se sitten tajusi mennä palkalle ja homma jatkui, mutta miksi sitä itse pitää aina ottaa niin hirveät morkkikset kaikesta. :D Järkkyä, kun en kykene muistamaan treenistä muuta. :/ Mutta näitä me kai tehtiin, ja tunnarin ja kaukojen huomiot oli tärkeimmät, luoksariharkka hyvä ja uusi ruutu kiva, kun onnasi.

Tänään vähän erilaisissa olosuhteissa ja porukassa. Kenttä liukas, liejuinen ja loskainen. Siispä kriteerit alas, ja onnistuminen muuten ylös. Tehtiin ihan niinkin paljon Taimin kanssa kuin ruutua suht läheltä, ja lopuksi merkin kauttakin. Hypyn ja merkin erottelua, merkeille ravaili, mutta en välittänyt - alusta. Lopuun seuraamista pätkä ihan vaan siksi, että kun siellä joutui kävelemään niin oudosti. Ihanasti huomasin, miten Taimi tsemppasi seuraamisessa, siitä oli kiva liimautua kiinni. :) Vaikkakin istuminen oli ällöö, vaadin ja palkkailin, ja mikäs siinä sitten.

Arvi teki vähän ruutua ja suoraa luoksaria, siinä oli Arvin hommat. Mitä Arvista nyt voisi sanoa muuta kuin että reissu meni hyvin, mutta kioski oli kiinni.