Eilen oli iiiiiiiihana päivä. Siis vapaa! :o Käytiin koirien kanssa a a m u l e n k i l l ä! Nähtiin jopa naapuria, ja esittäydyttiin. Tässä sitten heräsi vähän siihen, mitä tämä elämä tässä keväällä on taas ollut. :D Mutta ihana kevät se sieltä tulee, ja on ihana jäädä Kalkkisten hiljaisuudessa kuuntelemaan puron solinaa. Ja laulan koirille: jaaaa eeeeeläääämäääää, ooon leeeepppp-pppo-ii-saaaa. Ja Taimi kuvittelee, että siinä yhdessä kohtaa sanon sille "pois", ja se tekee kiemuran.

Eilen kuitenkin ennen treeninvetoa myös koetreeniä med Teija och hundar. Taimin suunnitelma oli: metukkahyppy, ohjattu, tunnari, ruutu, kaket. 

- Metukkähyppy: onnistui! Vähän kalisutti tullessaan, mutta laukalla kuitenkin. 

- Ohjattu: kuten ajattelin, ruutu oli vasemmalla puolellamme kaukana ja takanani (maneesissa tehtiin ohjattu sivuttain). Merkille, ja sieltä pikavauhtia ruutuun. Huppista. Uusi yritys (vaikkei pitänyt korjata virheitä mut kuiteki), nyt onnistui. Hyvä, hyvä vauhti. 

- Tunnari, tiputti hetkeksi ja haisteli vielä muita, mutta nätti palautus, ei heittelyä.

- Ruutu: mahtis spiriitti, mutta vähän ohi takareunasta. Who cares! :D

- Kaukot: liiiiiiikkui. En korjannut siinä vaan erikseen sitten. 

- Paikallaolot muuten jees, mutta kun Ruutin jälkeen pyysin maahan, kaksoiskäsky. Se on hankalaa, yritetään siihen vielä häikkätreeniä. Tässä näkyy nyt se, ettei pääse niin paljon tekemään kavereiden kanssa. Mutta näillä nyt mennään, ei se mitään. 

Tehitiin vielä erikseen kaukoja. Yksi juttu: en ole varmaan tehnyt tarpeeksi / liian pitkältä matkalta. Niitä nyt vielä ennen lauantaita. se auttanee jo paljon.  Muuten meininki oli aivan ihanaa. Olen tehnyt palkkauksesta myös yhden huomion, siitä ehkä myöhemmin.

Taran kanssa kerkesin tehdä voittajaa jo aika pitkälle ennen liikkuriapua. Seuraaminen hyvä, istuminen napakka, luoksari hyvä, ruutu mainio, hyppynouto ihana, metalli nou problemos, sitten saatiinkin Teija käskyttämään tunnari. Siinä heti näkyi liikkuritreenipula, kun tarttis kaksi käskyä lähteekseen tunnareille. Kaukot ihan ok, vähän liikkui ja yksi haukahdus. 

Treeninvedon jälkeen pyysin treenaajia häiriöksi kaukoihin Taimille. Ensin yksi hyvä luoksari, ja sitten niitä kaukoja. Pitkä matka, ja takana häiriötä kaikenlaista, mutta ei se mittään. Hyvä jee. Taas sellainen olo, että pikkujuttuihin tartteis nyt taas vähän aikaa, mutta ihan sama. Tähän kokeeseen nyt, seuraavaan joskus sitten syksyllä ehkä. Näin on näreet.