Käytiin Tiinan ja lappalaistyttöjen kanssa treenaamassa, ja oli kyllä sikakivaa!

Alkuun vähän tokoa kuten on ollut tapana. Taimin kanssa vain ohjattua: se oli merkillä valmiiksi, ja Tiina hillui kapuloiden takana, jonka jälkeen Taimin piti keskittyä, kumpaan suuntaan ohjaan. Ensimmäinen oikealle lähetys menikin hyvin. Sen jälkeen oli tarkoitus ottaa vasen, mutta ei helkkarissa Taimi ollut samaa mieltä. Laitoin takaisin merkille, ja siitä jotenkin lähti vasuriin. Tehtiinköhän kolme sellaista, jossa se olisi lähtenyt vaan sinne oikealle vaikka ohjasin vasemmalle. Harjoiteltiin myös korjausta, mikä onkin ollut suunnitelmissa. Viimeisellä se suostui lähtemään vasuriin sitten. Tyhmyri! :D 

Taran tokona oli noutaa erinäisiä esineitä läjästä. Ei muuta.

Agissa laitettiin maneesiin koko matkalta hyppyjä ja putkia, siis ovaalin muotoon. Tarkoitus laittaa koira edellä suorittamaan, itse ei saanut mennä koiran edelle. Naksu sitten hyvässä kohtaa ja palkka. Loppusuora eteenlähetyksenä toisella kiekalla. Oli iiiihan huippu! Vähän Taimi piti käsijarrua, mutta hyvin suostui menemään edellä. Tätä lisää todellakin, ei voi kuin parantua entisestään! 

Arvi teki ovaalia lähinnä niin, että yritin pysyä mahdollisimman paikoillaan keskellä, ja sehän Arville sopi. <3 Se viiletti itsekseen koko rataa nin tuulispäänä. Tarakin teki irtoamisharkkaa, ja kyllä se sieltä louskutukseltaan irtoamaankin suostui.