Pihalla on otettu aika säännöllisesti keppejä. Avoin kulma ei vieläkään kyllä mene vaikeasta kulmasta aloitettuna oikein (niin siis niin että lähetän useamman metrin päästä hakemaan itse oikeaa kulmaa), vaan ihan hyvin voi juosta vaikka puolesta välistä keppejä sisään. Mutta tsemppaa, kun huomauttaa.. ehkä ainakin toisella kertaa. :D Mutta muutenhan niissä ei ole mitään ongelmaa, eli sitä avointa voidaankin keskittyä tekemään enemmän. Ollaan myös meidän hienolla hypyllä otettu poispäinkääntöjä ja kiertoja, ne on hyviä kyllä.

Mutta tänään siis ihanaiselle Kalkkisten kentälle ottamaan pientä nurmitokoa. :) Taimille alkuun ohjattua. Parit merkin tarjoilut, sitten Tomin hilluessa takana laittaessa kapuloita ensin vasen, buenos noches. Sittenpäs oikea, lähti vasuriin, korjaussana, tuli merkille, uusi oikea ja hieno innokas oikealta nouto. Toki, se saisi näissä oikeasti kuunnella, mutta jos se kerran oppii korjaamaankin, sekään ei ole huono. Nythän näitä huteja tulee toisella lähetyksellä, kun se tehdään eri suuntaan. Mutta kokeessa se tuli spontaanisti, kun tehtiin samaan suuntaan kuin ruutu oli juuri tehty. Sellaista varten tuo korjaus sitten onkin aika kätsä.Kokeessahan en korjannut, koska silloin se ei sitä osannut. Mutta suuntatreeniä voisi ehkä ottaa ihan vaan lätkillä, että saisi nopeaa, tiheää toistoa otettua. Palautukset ja kaikki oli kyllä mallikkaita ja innokkaista, pieni hassutin. Vielä yksi käskytetty vasen oikein nappisuorituksena, ja huilivuoroon.

Tara pääsi tekemään ruudun ihan alkuun. Ja sehän osaa! Vuosi on nyt ilman tavoitteita treenattu, ja nyt voi sanoa, että alkaa olla niin vahvat liikkeet, ettei huteja juuri tule. Tara vaatii niin vallan kauheasti aikaa. Vähän seuruuta, ja sitten lähetin sen tavaraläjälle noutamaan maassa lojuvan kapulan, jonka se hienona toi.

Arville sokkoruutu, oliko ehkä aina maailman hienoin taas. Voi Arvi se on hyvä. Nyt ei ollut mitään kärpäsjuttuja edes. Koska ei ollut leluja mukana, en voinut vahvistaa uudelleen menoa, mutta otin yhden lähempää, josta se vähän tarjosi ikään kuin merkin kiertoa. Siksi ei otettu uusintoja enempää, ettei ala lipsua. Lisäksi nouto, hyvä.

Taimille vielä ruutua, hyvät lukitukset merkille ja ruudulle. Parit menot, ja kuola vaan valui kun se odotti aina palkka. Hieman ahmatti.