Tiinan ja lapinkoirakolmikon kanssa käytiin ottamassa treeninpoikasta. Aloitettiin tokolla, jossa Arvi teki ensin hommajuttuja. Treenattiin maneesissa. Aluksi jätin mennessä pallon ruutuun vallin taakse ja lähetin Arvin sinne rakettina. Toinen tyhjä, kolmannessa taas lelu. Mahtavia kerta kaikkiaan. Kaukoja tuoliesteellä - taas Arvi mietti, miten se esteen taakse ne jalat saisi menemään. :D Voi riepu se on huvittava. Sillä oli oma missio, mutta ei se mitään, pysyi hyvin paikallaan. Sei-istu on hieno, kun se vaan itse tekee aina oikealla tekniikalla. Viimoseksi tunnaria - ensin muut laatikossa, sitten muut maassa, oma kauempana, kolmannessa kaikki yhes koos. Arvi on tunnaripro.

Taimille kolme liikettä putkeen: seuraaminen, ruutu, kaukot. Seuraaminen ok, mutta se oli vähän omissa maailmoissaan. Paikka ihan jees ja kaikkea, mutta esim. vasemmalle käännöksessä se vaan meinasi jatkaa eteenpäin. :D Pitkä juna vaan tunki eteenpäin ja melkein talloin Taimin. Ruutu mahottoman hieno. Kaukot ihan jees, mitä nyt piti ensin kääntyä taaksepäin katsomaan mitä se Tiina siellä heiluu, ja ekaan istumiseen kaksoiskäsky.

Siirryttiin aksalaisten tieltä ulos jatkamaan. Tara teki metallihyppyä ja kaukoja. Ja tunnarin kokeenomaisena. Se oli yllättävän maltillinen. Taimi teki vielä siirtymisiä, ja niitä pitääkin ottaa kuuri. Perusasennot kun hidastuu selvästi, ja se ei ole kivaa kokeessa, kun pitää vääääntäääää se, että joo, ensin peruasento ennen kuin voi aloittaa liikkeen. Ja toisaalta, voi olla, VOI olla, että sillä alkaa vähän mieleen tulla muut jutut kuin toko. Ehkä silloin nuo siirtymätreenit onkin ihan sopivaa kivaa hommaa, jos jotain tässä tehdään ennen kuin varmistuu suuntaan tai toiseen.

Käytiin vielä jäljellä, ja mukavastihan se alkoi sataa vettäkin. Arvi haahusi pellolla jonkunlaisen jäljen (joka 5. namitettu), korkeella nenällä olisi mennyt, ei edes merkannut esineitä, ja piti vähän sitten muistutella, että olikohan maassa jotain.. Sitten se niistä kyllä innostuikin. :)

Taimilla oli janaharkat, kaksi kpl. Ekassa (jälki 6.) sairaan hyvä eteneminen, oikea suunta saman tien ja kepille asti hienosti. Toisessa (jälki 7.) Hyvä eteneminen, tarkisti vähän takajälkeä, kääntyi oikein ja lähdin mukaan, mutta sitten se pyöritti hieman paikallaan ja ajatus katkesi, mutta pian jatkoi oikein ja namia maasta palkaksi. Kulmassakin otti pienen hukkakierroksen, mutta hyvin etsi oikean suunnan, eikä itseä hermostuttanut eikä Taimi oikeastaan minua huomioinut koko jäljellä. Hyvä meno kepille. Keppien alla oli tänään namipurkit, niitäkin pitää muistaa välillä yllätykseksi. 

Seuraavaksi pitäisi saada toisen tekemä metsäjälki, reilun pituinen, kaikki kepit jne. Tai sitten kulmajälki, ne eivät ole olleet viime kauden tasoisia. Hitti kun muistaisi tehdä vaikka ihan suunnitelman, miten saisi kaikkia osa-alueita otettua ja pidettyä homman vaihtelevana.