Tänään Tara ja Arvi pääsi Tiinan lappalaistyttöjen kanssa vähän aksimaan ja tokoilemaan. Agissa vähän kaukaa ohjausta ja irtoamista. Se on ihan kivaa, kun se on niin tavoitteetonta. Ja Arvi saa tehdä kivoja juttuja juuri niin kauan kuin jaksaa. Tarakin lienee tyytyväinen tilanteeseen.

Tokossa Arvin kanssa ensin ruutuun sokkona. Meni hyvin, vaikka epävarmuus toi melko verkkaisen vauhdin. Toinen tyhjä, sitten lelulla vähän varmuutta. Hyppyjä tehtiin myös. Tunnari niin, että Tiina laittoi väärät. Ihan täydellinen suoritus taas. :) Arvi on niin hassu, kun ei se varmaan edes tiedä, että tässä voisi toimia jotenkin toisin? Se on sitä helppoutta urosten kanssa.

Sitten Taimin viikon puuhat. Taimi on ollut astutuslomailemassa harrastuksista. Maanantaina käytiin Mikkelissä tapaamassa Marttia. Pariskunta oli mielissään tilanteesta, mutta vielä ei nalkituksia saatu. Martti lähti sitten kuitenkin meidän mukaan. Maanantaina käytiin ottamassa ekat proget, kun halusin seurailla, miten niiden valossa kiima etenee, vaikka taaskin on mahis käyttää urosta melkein milloin vaan.

Tiistaina progen tulokset kertoivat, ettei maanantaina vielä ollut nousua, mutta ensimmäinen loppuun asti suoritettu astuminen saatiin alle.

Keskiviikkona uudet proget, ja astutus tuotti taas halutun tuloksen.

Torstaina proget kertoivat keskiviikkona Taimin todennäköisesti ovuloineen. Torstaina nalkitus n. toisella hypyllä. :D

Perjantaina ei kauaa nokka taas tuhissut. Martti lähti illasta kohti Haminaa ihan kuulkaan pelastushakukokeeseen. Sorry, olisi se Taimi nyt oikeasti voinut aloittaa viikon myöhemmin sen juoksunsa...

Tänään kokeesta palannut Martti ja Taimi hoiti hommat nopeasti loppuun asti. Eli toisin sanoen astuttu on ti-la ts. päivinä 11.-15., joka päivä. Ja ajankohta pitäisi olla hyvä myös progejen valossa kuten myös muuten käytöksen ja onnistumisten suhteen. Eli nyt jos jää tyhjäksi, täytyy selvittää muita syitä. Näillä eväin jäämme odottamaan tuloksia. Toiveet on taas olemassa, mutta jalat maassa mennään.

Taimi and Martti has been succesfully mated during this week. We really do hope puppies, but anything is possible, and we must be patient. We will take Taimi to ultra sound after four weeks.