Ei päivitettävää treeneistä. Cool Luettakoon tämä nyt meidän kesälomaksi vol 1. Onhan niitä erilaisia tullut muka pidettyä, ehkä viikko tai silleen. Ei vaan ikinä raaski olla ihan treenaamatta, kun voi jotain pientä tehdä. Nyt kun Taimi ei enää ole treenivedossa, ja myönnettäköön, ettei oma motivaatio aina riitä vain Taran ja Arvin treenaamiseen ilman suurempia tavoitteita (niitä oikeasti väheksymättä), ja vielä komanneksi siksi että itse ei meinaa oikein jaksaa koko ajan hirveän pirtsakkana, niin nyt sitten lomaillaan.

Koirilla ei ole ollut juuri valittamista. Ollaan oltu useina päivinä pihalla ulkoiluttamassa kissaa (koirat kulkee perässä ja syö heinää - hölmöläiset, voisivat olla ja kölliä, mut ei kun pitää seurata). Lenkkeillään hihnoitta ympäri pitäjää, tai no lenkitkin alkaa jo lyhetä Taimin vuoksi. Koirat viilettää onnellisen näköisinä ilman stressiä muista koriista (niitä tulee vastaan mutta ei ne haittaa), kaupungin melusta ja sen sellaisesta ärsyketulvasta. Ei, ei niillä ollut mikään hätä kaupungissakan oikeasti, mutta ei voi verrata....

Ainoa, jolla alkaa olla asiasta sanomista iltalenkeillä, on mummo! Tara villiintyy vetämään "porsasrinkiä", härkkii Arvia ja Taimi-possua leikkeihin, hyppii vasten, napsii käsistä tavaroita... Jotain pientä takapään kipua oli tuossa viikko reilu takaperin aiheuttaen vähän rähinääkin (siis ekaa kertaa ikinäkoskaanmilloinkaan kuulin, että yksi koirista = Tara rähähti "tosissaan" toiselle - siis omista koiristani, omien koirien kesken, kun ei sitä ole ennen käynyt). Vähän anaaleihin viittaavaa ehkä. Annoin viikon kipulääkettä, ja Tara kyllä rentoutui. Katsellaan palaako nyt vai käydäänkö tsekkingillä lääkärissä.

Taimilla on uusi puuha. Kanin vahtiminen. :) Halla-kani palasi  muutaman vuoden allergiaevakosta, sillä kohta saadaan sille rakennettua sellainen paikka, jossa se voi olla talvellakin ahieuttamatta kepolle hengenlähtöä tai ainakin -pysähtymistä. Tara ja Arvihan eli kanien kanssa sisällä aikana kun allergiaa hankittiin. Ne ei sillä tavalla ole niin kiinnostuneita kuin Taimi, jonka mielestä on ihanaa katsoa ulos lähtiessä ja lenkiltä palattua kanin touhuja. Kani on siis terassillä häkissä odottelemassa muuttoa. Niin, muutoa Omaan Kotiin, Tammiston tilalle, tämän viikon aikana.

1309176298_img-d41d8cd98f00b204e9800998e   


Klassikkokuva pikku-Arvista herkkuapajilla...

1309176410_img-d41d8cd98f00b204e9800998e