Tokoiltiin lappalaisvakkarissa. :) Arvi teki ensin paikkamakuuta Myrtin kanssa niin, että minä heiluin ja hilluin liikkurina samalla käskyttäen ja tehden luoksepäästävyyttä. Mutta mikäs sen parempi treeni samalla paikallaoloon. Näitä pari settiä. 

Arvi juoksenteli ruutujuttuja, ja vaikka muuten tekikin kovin hienosti, se juoksee kyllä ohi. :P No ei vielä oteta stressiä, pitää kehittää vaikka pysähtymistä, kun se vauhti ja suoruus on muuten niin näyttävä. Kaukoja, en tiedä onko niissä nyt paljon järkeä, mutta katsellaan, miten lähtee pidemmän päälle menemään. Tunnaria, jossa ehkä jo hommat kuumassa alkoi painaa, ja kuiva, pölyävä maa, josta omaa piti etsiä, ei ollut niin kiva. Teki siis jees, mutta melkein alkoi jo aina herpaantua ennen oman löytymistä ja olisi tarjoillut muitakin. Arvi teki myöhemmin vielä alun kaltaista paikallaolotreeniä. Ihme kyllä, ääni ei ole lisääntynyt! :)

Äitikoira sai omat settinsä. Ensin käskytetty ohjattu, jossa ylläripalkka merkistä. Toinen kokonaisena, hyvä oli. Luoksaria pitkästä aikaa, hyvät seisomiset, maahanmenoa saisi harjoitella erikseen, että napakoituisi tai siis nopeutuisi. Perjaattees siis hyvä sekin. Viimeisenä siirtymistreeniä, jossa vire alkoi olla jo katossa. :D Olipa kivat treenit ja onistuneet.

Tara ei treenannut, Taralla on HotSpot2011 n:o 1. Huoh. Ja niin uinnin jälkeen varjelin sen yleisintä hotspot paikkaa, etten huomannut, että toiseen kohtaan pääsi syntymään sitten kuitenkin.