on kumma kun päästiin ihan treenaamaan maneesille saakka. :D On vähän kertynyt taukoa. Viime viikko oli tarpeeksi työntäyteinen, nyt tässä pikkuhiljaa lomatunnelmiin pääsee onneksi siirtymään.

Tara oli kuin viistoist' kesäset rippikoulutytöt konsanaan (mummo tapasi tituleerata itseään yhtä hyväkuntoiseksi kuin viistoistkesäset rippikoulutytöt, kunnes ihan viime aikoinaan totesi lopulta, ettei taida enää olla kuin ko. tytöt, pilkekin alkoi jo silmäkulmasta himmetä niitä aikoja). Niin täpinöissään ja ketterästi se mennä hypähteli ja riekkui. Niin nopea, ettei silmä kerennyt perässä hyvä ettei. :D Luoksaria käskytettynä, maahanmeno kaamo muuten hyvä. Ruutu oli nyt vähän hakusessa, meni oikeasta reunasta aina yli, kunnes se korjasi itse ja palkkasin, korjaantui koko kurssi. Kaukoissa Tara teki omaa täydellistä settiä, kun ei malttanut odottaa käskyjä. ;`D Aivan mahtava, mutta treenattiin sitten odottamista (olin siis pyytänyt sen maasta istumaan, jonka jälkeen se parin sekunnin välein vaihtoi asentoa ensin seisomaan ja sitten maahan, kun en ollut antanut käskyjä). On se vaan niin hauska.

Arvi teki ensin hienon tyhjän ruudun. :) Sitten lelulla. Arvi on pop. Luoksari oli aika jees, seisominen parempi, ja maahanmeno on huippu! :) Kaukoja, joissa laittamani esteet vaan huononsi tekniikkaa, ja ilman niitä kelvollista. Joutuu ehkä opettamaan sille ihan ne?

Taimeeeee.... big mama. Ei oikein mitään vauhtiliikkeitä viitsinyt tehdä eikä kaukoja sen kanssa, joten päädyttiin tekemään seuraamista. Vaappuva tankkeri oli aika hieno. :) Loppuun vähän paikkasiirtymisiä, joissa se oikein innostui, ja palkaksi päiväruoka. Taimiiiii, ihana pentutankkeri.