Tänään siis käytiin pienen tauon jälkeen Tiinan kanssa tokoilemassa. Oli kyllä iiiiiiihan huippua, ja lahnamainen mieli ja ruumis koki ilopiristyksen. :) Tara ja Arvi nyt meinasi tietysti revetä liitoksistaan. Pakko saada jotain tälläistä aikataulullista ohjelmaa, jotta pysyy kasassa.

Tara aloitti ruuduilla. Tehtiin ulkona, oli paljon muitakin katsekohteita, ja vaikka katsoi ruutuun, oli seinänvieruskamat pakko käydä tsekkaamassa, mutta kyllä se ruutukin ihan suht helpolla sitten löytyi. Luoksetulot ihan asiallisia ja tunnarikin hieno, ei liian härpitty.

Arvillekin ruutu oli hankala, vaikka näytettiin lelun vienti. Lopulta loksahti, ja sitten ihan hyviä menoja. Kaukoja suht läheltä, ja tunnaria. Ensin omaa etsien muut pussissa, sitten muut lähellä, mutta koska aina meni suoraan omalle, piti tehdä tasontarkistus ja laittaa oma ja muut ihan normaalisti lähekkäin, ja hienolla nenätyöllä oman tuonti. Lenkkeiltiin vielä loppuun hiittiradalla, ja uskoisin, ettei Taralla ja Arvilla ole nyt juuri mitään valittamista. :)