Lauantai-illan huumassa käytiin Tiinan kanssa taas tokottelemassa. Illemmastahan jo ihan kykeneekin! Rytmiä siis taas hakee tämä treenailu. :)

Tara ja Arvi teki samat hommat. Alkuun luoksetuloa käskytettynä ja pysäytyksillä. Tara oli ensin, ja teki hienot seisomiset, ekaan maahanmenoon käytin vähän vartalovahvistusta, ja se sai Taran melkein tippumaan sijoiltaan maahan, ja seuraava ilman apua meni liki yhtä hienosti. Jes! Yksi suora loppuun, eikä se edes yrittänyt ennakoida pysähtymisiä! Tara rokkas! Seuraavana ruutu, jone se kyllä meni, mutta pysähtyminen ja maahan ei ollut niin sekunnintarkkaa, joten meni reunasta puoliksi yli. Korjasi itse kyllä uudella käskyllä. Seuraava yritys hyvä, mutta ennakoi aivan törkeästi seuraamiseen lähdön. Siispä vielä, nyt onnistunut. Loppuun tunnari, ja Tara oli kuin pentu riehuessaan kapuloilla (ja jo aiemmin laukkaillessaan ruutuhommissa ja muissa). Räiskyvän ilakoiva tunnari, oma toki nousi, mutta ei kovin tyylipuhdasta siis. 

Arvin luoksetulossa eka seisominen ihan ok, maahanmeno on super. Seuraavassa ei meinannut seisoa, maahan taas hienosti, samoin loppuun. Seisomista vahvistettava paljon voittajan matkasta. Ruudussa oli valmiiksi lelu, ei nähnyt laittoa, oikein hieno meno. Sitten piilolelu, taas hieno, ja viimeiseksi ilman lelua ja maahan saakka, upea! Tunnaria kolme kertaa erilaisilla väärähäiriöillä, hienoa työtä kertakaikkiaan. :)

Kotona ollaan päästy hyviin lenkkeilyjen makuihin koko köörin kanssa. Pennut kasvaa, leikkii ja laulaa, ja Taimikin päässee parin viikon päästä taas treenailemaan. Pihassa voisi ottaa pikkujuttuja joku päivä, mutta ei sillä ole kiirus, pentuilkoon rauhassa vaan.