Käytiin tänään peltoilemassa Taimin poika Sumun (Pimeäaine) ja kaverinsa Joiku-lapinkoiran, sekä Myky-lapinkoiran kanssa. :) Alkeisjälkiä muille paitsi Taimille, jolle tein ei-niin-kovin-pitkän jälken kulmilla ja neljällä kepakolla.

Surin jälki oli aiempia pidempi, hyvin veti edelleen, vaikka nyt oli seurakuntaa ja jonkun koiran haukkua kuului sopivasti häiriönä. Se on kai aikalailla hiffannut juonen, joten ensi kerralla pituutta, tai mutkaa tai jotain haastetta, jotta nähdään paremmin. Ahnas jäljestäjä se kyllä on, ja pätevä! Käytiin eilen myös työpaikalla, missä oli tapahtuma ja ihmisiä, sekä agi-estetalkoot. Suri pääsi vähän hellittäväksi ja maailman menoon, parin koirankin kanssa teki tuttavuutta.  

Taimi oli myös suvereeni omalla osallaan: erittäin nätit kulmat ja tarkka ajo, yksi keppi kyllä jäi, saatan tietää kohdankin (pyöri ja tarkisteli vaan taisi jäädä jonnekin). Ah, namnam, se oli kivaa! Tosin sitä haastettahan kaivattaisiin, näitä tehtiin jo keväällä, toki tietty tauon jälkeen näin voi aloittaakin. Mutta seuraavaan jippoa sitten, jos on paremmin aikaakin jne. :) Pihalla ollaan tokoiltu, nyt olis vähän koetreeniä vaan vailla. :)