Tauon jälkeen hyppäsin eilen treeninvetoremmiin, ja hyödynsin matkan maneesille ottamalla porkkikset messiin. Taimille kokeenomaista itseni liikkuroimana, kiitos. Ekaan settiin ohjattu, jäävät ja öö. Ehkä suora luoksetulo, ehkä, vai pysäytyksillä. Voi elämä, en muista. No ohjattu oikealta, se ei siis nähnyt kapuloiden laittoa ja kapulat ovat presis hiekan väriset. Oikealta hyvä kuitenkin. Tehtiin myös vasen, jossa se menikin sitten salamaa varten laitetun yhden merkin luo. Menin lähemmäs auttamaan, ja hyvä tuonti. Tarkoitus oli, että mahdollisista virheistä ja niiden korjauksista huolimatta homma aina jatkuu kehupalkalla. Ja hyvin jatkui. :) Salama muuten jees, mutta ennakoi seuraamaan lähtöjä, Tätä en nyt Taimissa ymmärrä, että sekä luoksarissa että tässä, satojen toistojen jälkeen ilman ennakointeja, yhtäkkiä se alkaa ennakoida --> palkkaa siis treeneissä jäänneistä ja pysymisistä. Olisiko sitten ollut se luoksari, ehkä, se kai onnistui, otin suorana. 

Tein lihapullalla toista settiä sitten, jossa niitä salamassa pysymisiä, hyvin meni. Kaukoja, jossa yhtä etenemistä lukuun ottamatta aika kivasti. Samaan aikaan autoja tuli pihalle, ja se vähän herpaantui, mutta yritti pitää itseään kasassa. Tämä kuitenkin näkyi vähän sen olemuksessa, ja luoksetuloa treenatessa se meinasi ennakoida --> jatkoi kuitenkin --> kun en sanonut enkä auttanut mitenkään --> jäi aika kauas minusta --> uusi käsky jolla lähelle ja pileet. Lopuksi piti ottaa metukka, joka on mennyt hyvin. Nyt oli liian hiekassa, nou nou en ota sitä. Useampi käsky, yritti mennä merkeille ja keksiä kaikkea muuta sen sijaan, mutta lopulta toi. Pileet!

Treenien jälkeen halusin vielä ottaa uuden setin isommalla palkalla tehden. Tehtiin ohjattu, kaukoja lähempää, metallinouto, seuraamista ja pari siirtymää. Nämä oikein tyydyttävästi, metallin palautti ravilla mutta ei epäröinyt. Se on vähän ailahtelevaisen oloinen, taitaa olla sitä normia hormonihairahtelua vaan juoksujen jälkeen. Koko ajan näyttäisi kuitenkin reipastuvan, kotonakin alkaa revittää leluilla ym. Ehkä se siitä, näin toivotaan.

Surppane teki ihan normijuttuja, eli juoksenteli päättömästi maneesiin ja ulos, leikki, söi kakkaa, teki eteentuloja, perusasentoja ja maahanemenoja, sekä juoksenteli kartio suussa muristen. Hyväntuulenpentu! <3 <3 Treenien jälkeen piti kantaa se autoon, kun se ei olisi millään lopettanut. :D Ai, ja kävi se tekemässä itse putkia, kun se sai häröillä esteiden laittamisen ajan maneesissa.