Suri pääsi minilomalle Helsingin vilinään. Oli kivaa olla vain pentujen kanssa liikenteessä, ja tekee toki Surille hyvää oppia itse reagoimaan asioihin omalla tavallaan eikä vain muita matkien. Otettiin heti kunnon stratti melkein myöhästymällä junasta. Junamatka meni muuten hyvin, mitä nyt kakkahätä selvästi vaivasi. :D Torttu olikin sit hyvä vääntää Pasilan asemalle. :P Kakkajutut ja silleen. Suri matkusteli ratikalla, meni päivähoitoon whippet-serkkujen luo metrolla jne. Tänään tehtiin niinkin aksoottista kuin koirapuistoiltiin. :D Toisille tämä on arki, meille ihan outo juttu. Tajusi ainaki, miten erilaisessa ympäristössä sitä asuukaan. Kaupunkireissu teki eetvarttia, ja Suri laitetaan taas vaihtariksi joku viikko. 

Tänään aloitettiin lappalaisagilityryhmän puuhat. Ensin Arvi tuurasi Taimi ratavalmiiden ryhmässä. Tehtiin medeillä kiva iurtoamisrata, ja Arvi oli enstisellään. Nyt kun sen uraa jo jäähdytellään, mikäänhän ei tietenkään sano että pitäisi maksihypyillä tehdä, joten alamme varmaan tehdä medeillä muutenkin. :) Ei varmasti ole huono idis. Arvikin se tulee jo 8 vuotta tammikuussa..

Surinapussi surisi oikein mieltä lämmittävästi maneesissa. Odotellessani ekaan ryhmään tulevia otin sen maneesiin, niin se tarjoili hienoja eteentuloja! Miun penne, se osaa jotain! :D Naksuttelin sille myös riman ylitystä, ja sillekös tuli siitä aika hauska suoritus.. tasajalkaahan sen pääsee... mutta sitten muut tulikin ja Suri jatkoi vasta penturyhmässä vuorollaan.

Tehtiin yhdellä ja kahdella hypyllä irtoamista, tosin minulla ei vielä ollut apuria siinä, joten se ei nyt ollut vielä mitään ihmeellistä. Putkea tehtiin, hyvin irtoili. Puomillekin pääsi kävelemään paristi, ei jännäillyt. Sellaista yleistä pöllöilyä, Suri on niin ihana asenteensa kanssa. Maneesi on ykköspaikka maailmassa, on kiva leikkiä, juosta ja riehua. Tätä vaan, kivaakivaakivaa!