Päivitellääs menneitä, tänään ollaan vielä menossa tokoilemaan, josko kerkeisi sitten jossain vaiheessa nekin kirjaamaan. :)

Maanantaina käytiin renksussa tokoilemassa. Taimin kanssa otettiin ainakin kaukoja, aika hyviä. Seuraaminen oli aika namia myös. Ohjatussa sitten helkkarisoikoon sitä samaa "juoksen tämän merkin läpi kohti keskimmäistä", ja pysäytyksen jälkeen ei voinut lähteä  hakemaan oikeasta suunnasta, sen sijaan keskimmäisen olisi edelleen voinut hakea. Huoh. Tämä virhemalli oli sillä joksus, saatiin aikoja sitten kitkettyä, ja nyt taas. No liian helppoa tämä olisikin, jos ei takapakkeja tulisi, tai jotain. Jätettiin keskimmäinen pois, jolloin haki suuntia, mutta vilkaisi edelleen keskelle. Kovakallo.Mutta vaikka se oli taas "minen ossaa mittää joten vaellan vaan merkin ja esteen välillä raasuna", niin nollasi tilanteen taas hetkessä. Pitää opettaa korjaamaan niin, ett5ä jättää sen keskimmäiselle, ja ohjaa siitä jompaan kumpaan suuntaan. Ei kuitenkaan ennen koetta (ettei vaan menis enemmän sekaisin), vaan ensi viikosta lukien. Otettiin korjausvuorolla metallihyppy (hieno), ohjattu (hieno) ja kaukoja (hienoja). Eli summa summarum, vielä ei ole varmat liikkeet, mutta periaatteessa se kaiken osaa. Periaate ei tietenkään riitä, mutta jotain josta lähteä.

Harmittaa edelleen se, miten kevään-kesän aikana ennen lomaa saatiin kaikki oikeastaan niin nappiinsa hiottua, ennen kuin piti jäädä pentulomalle. Vaan toisaalta sitten uskon, että siihen päästään takaisin tässä. Nyt on juoksut lusittu, pennut pentuiltu, joten useamman kuukauden putki treenien suhteen pitäisi saada. :) Aikaahan niitä ykkösiä on metsästää, jos vaan homma pysyy kokeissa edelleen yhtä hyvällä sykkeellä tehtynä kuin aiemmin. Tähän tietysti on pyrittävä tekemisessä.

Surinahurina kävi leikkihommissa, ja perusasentoa vääntämässä. Noutokapulaa leikittiin myös. Se yritti suorittaa itse myös putkea: putki tässä kohtaa tarkoittaa käärittyä mattoa, jossa oli pienen pieni aukko keskellä - sinne ei kyllä mahtunut. :D

Eilen aksailtiin tiistaivakkarissa. Taimille aika hienoa menoa, tarkkaa ja kuuliaista. Hyviä uusia juttuja, joita viimeeksi en saanut sisäistettyä, nyt toimi kädet, jalat ja mieli yhteen aikaan, ja hommahan toimi!! Aika kivaa. :) Arvi kävi hyppimässä ratapätkän kahteen kertaan, ja meni kyllä aika hienosti!