Aamulla taas kukonpieraisun aikaan matkalle, tällä kertaa Kotkaan Kotkan Koiraystäväin seuran uudelle hallille kokeeseen. Tuomarina Timo Pussinen, uusi tuttavuus meille, miellyttävä tuomari. :)

Aloitettiinkin yksilöliikkeillä, joissa Taimi oli ensimmäinen.

Seuraaminen: 8

Hyvää oli, ei mitään ihmeellisyyksiä mielestäni.

Jäävät-salamassa: 7,5

No jaa. Koira teki oikein seiso-istu-maahan, seuraaminen asiallista joskin kontakti hetkittäin tipahteli. Aika vähän silti pojoja, vaan enhän minä itseäni tuomaroi joten en tiedä mitä siellä on sitten ollut.

Luoksetulo: 0

Jäipä sitten retale kyynärät ilmassa makaamaan alkuun, ja enhän minä sitä nähnyt kun en katsele alaspäin!!! No seisominen venyi vähän, maahanmeno aika asiallinen. :) Loppu jees.

Ruutu: 8

Laukoin kaikki välit, ennakoi sen verran että hidasti vähän nauhan kohdalla ja olisi voinut tippua varmaan nopsemmin maahan. Silti taas yllätti toi kasi, kun kaksoiskäskylläkin saa enemmän. :D Edelleenkään en itseäni tuomaroi, joten ehkä näin nyt sitten. Eikun niin siinä kävikin, että ensin se juoksi vähän vinoon linjaan, kun näki maassa sinisen muovilätkän, jota varmaan mietti kosketusalustaksi, mutta itse tajusi pian mitä oltiin tekemässä ja jatkoi hienosti ruutuun. Siis juoksulinja teki ihan pienen kaaren.

Tauko.

Ohjattu: 8

Saatiin oikea. Taimi meinasi juosta merkin läpi, mutta kuunteli stoppia ja jäi kehän sisälle, fiuh. Oli vasemmassa reunassa vasemmalle kääntyneenä, MUTTA HITTO MITEN HIENOSTI HAKI OIKEAN!!! Jesh! Laukalla toi, irrotuksessa jouduin vähän vetämään kapulaa (woooot, mikäköhän juttu se nyt Taimilta oli), suora pertsa. Siis miksi kasi, en tiijjä? Pitöää katsella videota, ja pyrkiä vaan parempaan, sillähän näistä päästään.

Metallihyppynouto: 10

Tittidii. 8)

Tunnari: 5

Teki perustaimit, eli n osti, tiputti ja haisteli lisää ja toi sittern sen oman. Hyvä vauhti ja kaikki, tältä tuomarilta vitska.

Kaukot: 0

1. seisomisessa tuli pikkuisen eteen. Seuraava istuminen, menikin maahan. Uudella peru-käskyllä meni maassa taaksepäin ( :D ), seuraavalla korjasi istumaan taaksepäin. Sitten muut vaihdot ekoilla, mit nyt m-i vaihdossa peruutti, ja s-m ei ollut ihan puhdas mutta lopputulema oli ehkä että koira oli likkunut taaksepäin ja käskyjä siis liikhaakin ehkä. Tai no saahan sen 3 kai käyttää, jos muuten onnistuu. Mutta mikä tärkeintä, tai no ei tärkeintä mutta ihan kivaa, sillä oli oikea mentaliteetti ja uudet opit kantoi kokeessa!

Lopuksi paikallaolot.

Istuminen: 9

Oli tassuja vähän siirtänyt.

Paikallamakaaminen: 7

Kaksoiskäsky, että ne kyynärät maahan *silmienpyöritystä*, oli vähän myös nuuskinut.

Hiton kiva koe ja porukka siellä! Tuomari sanoi että kivasti ja iloisesti tehtiin. Eipä siis kun taas vaan leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä ja silleen, ehkä se aurinko vielä joskus paistaa risukasaankin.


Illalla olikin lappalaisagit, jossa sain ekassa ryhmässä tehdä ihan keskenäni. Taimille irtoamista ja niistä itsenäisiä keppikulmia, sekä hypyn ohituksia. Ihan törkeen hyviä juttuja! Taimi on niin hieno. :)

Suri leikki pikkuista taskurakettia. Eteen irtoomista 3 siivekkeellä, sekä putken kautta samalle suoralle menoa. Vähän harkattiin siivekkeen takaakiertoa, A:lla tepasteltiin paristi (piis of nakki 8) ), ja keinuteltiin kiikkuslaudalla. Suri ehkä ihan pikkusen kiihtyy näistä homista. :)