No jaa. Yleensä voi a) luottaa Taimin kulkevan smuuthisti b) että nollan pystyy melkein tekemään / kisa. Ei aina. Tänään ei ainakaan. Perussettiä: ekalle radalle ihan ok lähtö, mutta ei parhaan tuntuinen. Yksi rima tippui (eli ei ollut ihan normisetti - tai siis viimeeksikin kyllä tiputti, mutta kun en näe sitä normisti tiputtelijana, niin tietää, ettei parhaalla menolla mennä). Hylky seurasi heti perästä, kun piti viedä putken suun ohi toiselle, siis ne vei ketkä kykeni ja osasi. :P En minä. Vielä tehtiin samanlainen kohta tämän jälkeen, ja kastematoa korkeammalla älykkyydellä olevat ehkä olisi ottanut toisella kertaa varman päälle ikään kuin opettaen, mutta toiset eivät, vaan tekivät identtisen virheen. Mitä nyt kepitkin jäi Taimilla kesken ja sellasta. Kontaktit nyt toimasi hyvin tietty.

Sitten ajattelin, että tsempataanpas nyt oikein toiselle radalle. Taimia kiinnosti eniten nuolla ruohomattoa, koska siinä oli saattanut olla lihapullaa. Mutta tämän jälkeen selvisi sen varsinainen kiinnostuksen kohde: se halusi kaikkien bortsujen ja muiden ihanien puuhkapersekoirien luokse liehittelemään. Siis se vinkui hihna kireällä niiden perään. Lämmittelin ja sytyttelin sitä jahtauttamalla lihapullaa, mikä keskeytyi sillä, että bortsu meni ohi --> Taimi lähti huumautuneena perään. ÄLKÄÄ KYSYKÖ, EN V*TTU TIEDÄ! No joo, siis se valeraskaus joo, joten hormonijutskat taitaa olla vähän pinnassa, ja muistui mieleen, miksi se viime treeneissä halusi niin kovasti maneesille takaisin: siellä oli ihana Holechec-parson, jonka Taii olisi voinut vaikkapa raiskata. Kun Taimi istui lähdössä nenä katsomoon päin, en ollut hetkeen varma, aikooko se edes lähteä liikkeelle.Kyllä se sitten lähti ihan omaan tahtiinsa päiväunia katsellen. Suunnilleen puolessa välissä rataa se oli katsomon mukaan herännyt ja lähtenyt kulkemaan. Se palkittiin vain reilun sekan yliajalla, eli jos se olisi kyennyt menemään koko radan niin kuin normaali koira menee, oltaisiin kyetty siihen nollaan heleposti. 

JOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOS

JOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOSJOS

JOS se olisi.

Mitä tästä opimme: emme juuri mitään. Kahden viikon päästä kai seuraaviin kisoihin, jospa tuo olisi vaikka normalisoitunut siihen mennessä.