Tänään hypittiin ja loikittiin vuorostaan lappalaisvuorolla, kun pakkanenkin pysyi aisoissa. :) Menin vähän tokoilemaan Taimin kanssa etukäteen. Sytyttelin seuraamisella (jammiii), ja tehtiin jäävät läpi (very nice), ja lopuksi kaukojen kimppuun (pershiillee). Joutuu huomauttelemaan liikkumisesta, joskin sitten sain se aika kuosiinsa. Katsotaan.

Taimin kanssa oli kyllä todella miellyttävä taas aksata! Se on ihan entisellään. Tehtiin takaakierto- ja välistävetoharkkaaa, ja meni kyllä ihan nappiin. Sen lisäksi oli pätkä, jossa haettiin irtoamista ja vauhtia, ja sitä kyllä löytyi. Tämä on nyt todella mukava juttu, eiköhän se siitä taas. :)

Surin kanssa takaakiertoharkkaa, jossa aluksi vähän keskittymisongelmaa, mutta kyllä se siitä jotenkin. Sillä on vähän jotain teinariongelmaa ehkä meneillään; lenkillä ei muista nimeään, ja keskittyminen on vaikeaa jne. Leikkiä se pystyi hyvin kuitenkin. Pitää muistaa pitää homma helppona ja vaihvistella kontaktia jne. Pari rengasta tehtiin, ja loppuun hienoa irtoamisharkkaa, oli hyvä vauhti. Ekaa kertaa Surilla oli Petikriitä loppupalkkana (ei ole ollut loppupalkkaakaan aiemmin), ja se oli ihan taivaissa siitä, hyä ettei purkkia syönyt. Väri-, maku- ja hajuaineet lisättynä lisä- ja säilöntäaineilla on siis maukasta. ;)