Saatiin Marida ja Roosa toko-seuraksi, kun Roosalla Taimin tavoin on juoksut. Hyvä näin! :D Tallukan parkkiksella mentiin, ja oli tosi hyvä paikka ja pohja tehdä, nyt kun nollakeli on tahmoittanut maata liukkaan jäljiltä.

Taimille ensin vähän leikkihommia, ja se on tosi tomerana, toisin kuin viime juoksun aikaan/jälkeen/valeraskausaikaan, jolloin oli tosi herkillä. Nyt se on hyvin puuhakas, mikä voi tarkoittaa meille erityisen hyvää kautta, sillä harvoin se sitten alkaa laamailla. Pentupölyt lienee kaiken kaikkiaan karistettu. Seuraamista vähän alkuun, jonka jälkeen siis kaukoja. Ihan jees, vaihdot taisi olla oikeita, mutta sitä asennossa kestoa pitää lisätä, ettei ala tehdä omia aikojaan. Erilaisilla variaatioilla mentiin. 

Toisella kerralla vähän merkkiä, sitten ohjattua vasemmalta. Ekassa ennakoi vähän merkkiä ja tästäpä seurasi sitten keseklle meno. Autoin korjaamana, ja pysyi hyvin kuulolla. Toinen yrittämä sitten merkkeineen eteentuloineen ihan täydellinen. :) Vautsi! Ainiin, kaivettiin porokoiraonki pitkästä aikaa laatikosta, ja sehän oli tosi nasta juttu.

Suri leikki. Tajusin, ettei se ole sillä tavalla käynyt oikeastaan missään ulkokentillä hommissa. Vain maneesissa, Korkeavireellä, Renkomäellä, Kuopion Musti ja Mirri -areenalla.. Ja kun se on kauhean kiinnostunut Taimista nyt juoksun aikaan, oli se myös Roosan hajuista. Siksipä ihan helppoa hommaa, kun keskittyminen ei ollut parasta. Siis leikkiä vähän, ja muutamat maahanmenot ja istumiset, ja kyllä, se erotti ne täälläkin. :) Muutamat pertsaperusasennot ja pikkkupätkä seuraamista. Eteentulo onkin sitten häipynyt maahanmenon kustannuksella, mutta saahan sen sieltä pian kaiveltua kun haluaa. ;) Toisessa setissä Suri pääse vielä leikkimään ongella - tarttui kyllä syöttiin tämäkin pikkutaimen. Vai simppu.