Eilen oltiin agitreeneissä. Taimi teki rengasta (haki itse tosi hyvin!), A:ta, puomia, hyppyä ja putkea sekä niiden comboa. Samoin hyppy-A-yhdistelmää. Kivaa! :) Ja yhdessä vaiheessa, kun olin laittavinani sitä putkeen, se juoksikin puomille, ja hienosti otti kontaktin :D Juoksin siis perässä hieman myöhässä, mutta hyvin se itse hidasti ja pysähtyi oikealle kohdalle.

Arvin treeneissä oli kolme lyhyempää pätkää, mitkä menivät ihan hyvin. Keppejä haki tosi hyvin ja motivoituneesti. Putket olivat kontaktien alla, ja näissä meillä on selvästi vaikeampaa sinne putkeen meno, ei niinkään kontaktille. Mutta hyvin nekin saatiin sujumaan. Viimeisen radan päähän laitoin ruokakupin, missä oli vähän enemmän nameja, mutta Arvi ei hiffannut sitä, kun se tuli yllätyksenä. Näytimme sille kuppia, ja tehtiin rata uudestaan, niin johan löytyi vauhtia! Tosin, niin mentiin puomin kontaktitkin hienosti yli että humpsahti... Pitää siis myös vaatia siltä kunnon suoritus ennen kupille pääsyä.

Tara totkoili ennen treenejä. Ruutu alkaa sujua kivasti. Ja oikeastaan kaikki sujui tosi hyvin, kaukoissa se hieman edistää joissain asennoissa, mutta niitä pitää vielä treenata. Tunnistusnouto on ainoa, mitä ei olla vielä kunnolla tehty, vain harjoiteltu kapulan pitämistä. Nyt pitäisi aloittaa sen kapulan tunnistaminen muitten joukosta.

Tänä aamuna otin tokopätkät aamulenkillä. Taralle ruutua taas ja seuraamista. Onnistui tosi hyvin. :) Taimille pikku pätkät seuraamista ja yksi luoksetulo sekä leikkimistä. Ihan ok meni. Arvin kanssa mentiin takapakkia noudossa ja seuraamisessa :( Kentän laidalla käveli koira, ja Arvi haukahteli sitä ollessaan kapulaa hakemassa ja kielsin sitä. Tämä kävi pari kertaa, ja sitten nouto ei vissiin enää ollutkaan kivaa. Aluksi se alkoi ottaa kapulaa väärästä kohtaa, enkä huomioinut sitä mitenkään. Siitä se into sitten viimeistään lopahti. Loppuun tosin sain sen sytytettyä uudelleen ha hakemaan kapulan ihan oikein. Seuraamisessa se sitten alkoi taas maleksia, ja kun en jäänyt sitä odottelemaan vaan jatkoin reippaasti kävelyä, se alkoi epäröimään kaikkea. :( Seuraamisesta ei meinannut tulla mitään ja itse turhauduin totaalisesti. Mutta kokosin itseni, ja sain Arvin innostumaan uudelleen. Mutta saa nähdä ensi kerralla, miten lähtee menemään... Miten mie saisin sille niin motivoituneen seuraamisen, ettei se olisi niin herkkis siinä?