Tänään väkerretiin pitkästä aikaa tokohommia kaikkien koirien kanssa.

Ensin Tara teki ruutua onnistuneesti, sitten kaukokäskyjä hienoilla siirtymisillä. :) Ne alkaa nyt sujua paremmin ja paremmin.

Arvin kanssa tehtiin pari noutoa. Pari kertaa heittelin kapulaa, Arvi haki sitä tosi hyvin. Luovutus on vielä täysin puutteellinen, riittää, että Arvi tuo kapulan niin että saan sen kaapattua siltä. En vielä uskalla yrittää, pitäisikö se sitä suussaan paikallaan. Lisäksi otettiin seuraamista. Hyvin meni sekin, mutta koko ajan on sellainen tunne, että se ei ole täysillä mukana - vai enkö itse sitten ole? Seuraamisessa Arvia pitää palkata ehdottomasti lelulla, se on sille parempi palkka, ja saan seuraamiseen sellaista potkua, jota namilla ei saa.

Taimin kanssa tehtiin seuraamista, mikä sujuikin ihan hyvin. Mutta nyt pitäisi kyllä järjestää yhteistreeni jonkun kanssa, kaipaan näkemystä ja ideaa Taimin seuraamiseen; miltä se näyttää, miten voisi edetä jne.

Otettiin myös vähän kaukoja, noutoa ja luoksetuloa. Eip niis mittää ihmeempää. Jospa nyt alettaisiin pikkuhiljaa taas ottamaan näitä tokojuttuja mukaan enemmän. :)