Blogin kirjoituksessa on varmaan pisin tauko ikinä! Ja nyt puhutaan kuitenkin ihan peräti kuudesta päivästä. :O Mutta onhan tässä ajassa vähän touhuiltukin, pääasiassa leikkihommia, mutta yhden agilityt siinä välissä myös.

Meillä oli viikonloppuilemassa Nelli, Tinka ja Viljo. Koirilla oli siis lähinnä hommana olla hyvässä sovussa kotona ja lenkkeillä metsissä. Viljolla oli 2-vuotissynttärit, ja otettiin pakolliset synttärikuvat. ;)


"synttärikakkua" syömässä
(vasemmalta lukien: Tinka, Viljo, Arvi, Taimi ja Tara. Kuva: Nelli)


Perjantaina käytiin agihallilla, vaikka se olikin melko extremeä teiden kunno takia. Kylmä hiki virtasi, että päästäänkö hallilta pois, mutta hengissä selvittiin. Taimin kanssa tein keinua, joka sujui nyt huomattavasti jo sujuvammin, se ei hidastellut kummallakaan puolella. Laitoin namialustan 3 metrin päähän keinusta, lähetin keinulle, jolla se eteni loppuun asti, keinun laskettua "koske" sanalla kontakti, josta välitön vapautus namialustalle. Erittäin toimivaa! Lisäksi tehtiin perusjuttuja, eli kepeille menoa esteiltä, sekä parit hyvät hyppysuorat. Arvi teki myös pätkiä, otin keppejä niin että menin hyvinkin kaukana itse. Tara pääsi vähän puomia tekemään, joitakin hyppyjä ja takaakierrätyksiä, jotka sille olikin vaikeita pitkästä aikaa. Mutta muistui sitten mieleen lopulta.