Ensimmäinen kerta, kun käytän ko. lajista ko nimeä, siis aksaa. Son nyt uusinta huutoa. :P Tänään vedettiin agilitya kolmen harkkapätkän verran. Ensimmäisessä haettiin irtoamista, ja oli myös putken suljettua kulmaa. Tämä harkka onnistui Taiskalta jo oikein mainiosti, ja sillä oli asennetta tosissaan mukana! Se intoutui kiljumaan jo tässä vaiheessa, vaikka ei ollut ekstraherkkua edes palkkana.

Toisessa pätkässä tehtiin keppejä eri puolin. Koira sai hakea itse aloituksen. Varsin bra, kerran taisi vasurilla tulla ennen vimppaa väliä, mutta jatkettiin tekemällä helpommalta, ettei tulisi uudestaan jotain juttua tästä. Hehhee, Taimi myös jossain vaiheessa lähti ja irtosi väärälle esteelle, jonka jälkeen se suoritti itsenäisesti valitsemansa loppusuoran. Voi ei, höpönassu!! Sellasia ne porkkikset ovat - ei ne mihkään irtoo. No ei, onhan tuota irtoamista ja sen rohkaisua tehty alusta asti, jotta sitä voitaisiin nähdä joskus sitten radoillakin. Ja tehdään varmaan hamaan loppuun saakka.  

Kolmas oli sitten 19 esteen ratapätkä, joka niin ikään meni oikein kivasti. Kepitkin ohjasin vasurilta, mutta ongelmaa ei juuri ole, jos motivaatio on kova. Seuraavissa harkoissa pitää taas muistaa ottaa irtoamista. Kyllä tässä näköjään taas päästään treenaamisen makuun tauon jälkeen.  

Arvin radoista ei nyt taas mitään uutta ja ihmeellistä ole mainita, aika kivasti se vaan on kulkenut. Arvi saa haukkua hallissa, jos Arvi haluaa, ja Arvilla on kivaa ku sitä ei komenneta. :) Kokeillaan kisoissakin.