Päivällä hilpastiin koirien kanssa Linnunlahdelle. Taimi hyppynouti taas jostain 70 cm:stä (pitäisi kai joskus mitata se oikeasti), ja teki A:ta ilman kapulaa. Kokeiltiin aluksi noutona, mutta meinasi kiertää, joten otettiin takapakkia, ja tehtiin A pari kertaa ees taas namilla ja bileillä. Loppuun eteenmeno. A:ta voisi vielä jonkun treenin vahvistaa ilman noutoa.

Tara sai hyppiä pöydälle, tehdä kaukoja (koska osaa ne *ylpeilee*). Tara tosiaankin ansaitsee nyt kaikkea kivaa treeniä vaan. :) Arvi seuraili hienosti ja teki luoksetuloa vauhdilla ja pysähdyksellä.

Linnunlahdelta suunnattiin Kyyrikselle, jonne tallasin esineruudun. Jätin kolme esinettä, joista nostatin kaksi. Taimi irtosi hyvin taakse ja teki töitä mukavasti.

Illalla jaksoin vielä lähteä Kaisan, Katjan ja Sirkun kanssa Noljakan kentälle treenaamaan, ja kivaa oli! Taimille alkuun seuraamista, jossa edisteli jonkun verran, hlöryhmää, jossa kävi haistelemassa Sirkun kättä. Ennen se ei ole ollut hirveän kiinnostunut muista, mutta ehkä itse jotain hitailin. Sitten ajattelin tehdä jäävät, mutta Taimi meni maahan istumisen sijaan. Sama uudelleen. Sitten ei tarvinnutkaan kun lähteä seurauttamaan, kun se meni itse maahan. Ei ehkä ihan ollut ajatusta mukana? Tehtiin siis istumisen toistoja vaan jonkun verran. Toisessa setissä otin pienen pätkän seuraamista pohjille, ja nyt oli näppärämmässä paikassa, ja muutenkin tuntui paremmalle. Istumista niin, että Katja naksutti, kolme toistoa ja kaikki onnistui. Tässä huomaa, ettei kannata tehdä virheistä numeroa (varsinkin jos huomaa, että koiralla lyö tyhjää), vaan antaa tilanteen nollautua, ja kokeilla uudelleen.