Viimeisimpiä hallitreenejä viedään. Tehtiin ennen treenejä Taimin kanssa keppejä ja keinua. Keinu on nyt hyvä, joskin kisoissa lienee syytä sitten muistaa, että kierroksilla Taimi ei välttis muista puomin ja keinun eroa, joten siellä täytynee varmistella.

Treeneissä oli suoran / ennakoivan linjan hakua seuraavalle esteelle. Arvin kanssa ei nyt taas tänään lähtenyt mitenkään kivasti. :/ Lompsimista. Mutta oli joukossa tosi hyviä kohtia, itseasiassa sellaisia Arville vaikeita, jotka sujuivat hyvinkin tyydyttävästi. Olen laittanut puomille kosketusalustaa, mikä sinällään ei nyt auta nopeuttamaan kontakteja - hakee tarkasti paikan, mutta liian tarkasti hipsuttelee, ja kontaktilta lähtö hidas ja ajatuksen pysäyttävä. Ja mie teen liikaa töitä, voisin olla paljon kauempana, ja antaa Arvin suorittaa, niin se tekee parhaiten. Mutta tuntuu taas, että oma kehityskäyrä ei liiku mihinkään suuntaan. Taas näitä hyvin positiivisia päiviä.

Taiskan kanssa tein motivaatiopätkiä namialustalla. Tehtiin myös keppejä namialustalla, ja jos se meni väärin, niin itse pysähtyi, eikä mennyt kipolle. Tietysti siitä tuli vähän epävarmuutta, mutta onnistumisen jälkeen veti hyvin loppuun. Viimeisellä ratapätkällä taas turbo, ja kauniisti jäi puomin kontaktille kuin tikku siihen, kun juoksin ohi.