Kauttaaltaan uuvahtaneen menon turruttama Taimiston väki päätyi tänään treenaamaan Tokoa Teijan ja Ruutin seuraan. Ja olipa se kivaa! Ilmakin oli sopivasti viilennyt, ja mikäs siinä sitten. Hurja inspis tulikin, kun meni aika kivasti.

Arvi teki Ruutin seurana kaksi paikkamakuuta. Jäin ekassa näkyviin, Arvi oli tosi lunki. :) Toisessa mein kauemmas, ja puolet ajasta piiloon. Suht rauhallisena pysyi, paristi nuuski maata. Hyvä kuitenkin, näitä siis lisää, eikä ääntäkään juuri tullut, vaikka Arvi oli innoissaan tulossa treenaamaan. 

Arvin omissa hommissa tehtiin alkuun leluruutuun menoa. Ruutu oli vaikeampi, tai siis eri värinen ja erilaisella alustalla (asfaltti, haaleat vaaleat nauhat ja keltaiset törpöt), joten halusin siihen varmuuden erilaisuudesta huolimatta. Pari lelulla, yksi ilman. Luoksarin pysäytyksiä, joista Teija palkkasi. Koska oli uusi juttu se palkkaus, Arvilla meni taas hetki tajuta. :) Metallinouto. Metalli ei ongelmia, Arvi vaan muuten uuvahti jo vähän, eli vauhti ei enää ihan täysiä, mutta ei se mitään. Eeeei kai sitten muuta. Arvilla voisi jatkaa niin, että kahta juttua max / treeni.

Tara teki pari ruutua: ensin ilman käskyjä - hyvä, mitä nyt maahanmenoa hidastutti joku muualta leijaillut haju. Toinen käskytettynä hyvin.

Taimin kanssa otettiin parit merkit, se oli aika pähkinöinä, ja merkiltä ruutuun. Oli tosi hieno! :) Jäävät käskytettynä: s - i - m, über, seuruu oli hyvä, samoin jäännit ja niissä pysyminen. Wau. Loppuun tunnari kokeenomaisena, tosi hyvä ja varma, ei tarkistellutkaan, tähän loppupalkka. Otettiin vielä pieni kakkossetti, jossa parit siirtymät, pertsat tai maahanmeno, ei ongelmia. Jes.