No johan. Otettiin pienet iltatreenit. Aloitettiin Taimin kanssa muistelemaan, oliko aksa kivaa vai mitä. No se oli überkivaa! Ihan simppeli u-pätkä hypyillä ja putkella, vähän erilailla varioiden ja irtoamista vahvistellen. Iiiiiiiiiihanaaaa!!!! Se oli mahtavaa! :) Taimi oli niin pop, vaikka joo ei ne nyt niin vaikeita juttuja ollut, mutta se into ja ilme. :)

Tokona tehtiin kokeenomaisena seuruu, salama, luoksari ja ruutu. Ei paljon huomautettavaa. Salamassa vähän väljä seuruu. Ruudusta lähti liikkurin "käsky"llä., jolloin peilistä tämän nähtyäni käännyin "oho hekkine" ja lähetin Taimin siitä kohtaa uudelleen ruutuun, ja nyt loppuun tuplakäskytyksen pysymisen jälkeen. :) Eli se siitä kokeenomaisuudesta, mutta hyvä oli palauttaa, ja vaatia. Tuntui kyllä hyvälle!

Suri kävi ekalla kiekalla vain leikkimässä pikkupentujen leikkijuttuja, ja muutamat putket ja siivekkeen läpijuoksut siinä samalla. Toisella kerralla muutamia istumisia ja maahanmenoja namipalkalla, ja taas leikkiä. Opin myös miten yhdistää nämä hyvin Surin kanssa. Suri oli hyvin tomera, ja ennen treenejä se oli reippaana ja uteliaana aksaryhmän treenejä seuraamassa ja ihmisten sydämiä sulattamassa. Hyvä siitä tulee. :)