Kauampas se meidän lomailu kestikin. :D Tänään aloitettiin ihka oikeilla tokotreeneillä taasen temppuileminen. :) Oli porokoiraa, dopperia, nahkista ja pentua. Koivuniemessä saa parhaat häiriöt, joten siellä siis.

Tara sai tehdä kaikenlaisia juttuja, kuten seuraamista ja luoksetuloa. Jokunen kerta on lähikentällä tehty napakoita maahanmenoja, ja olipa ihan hurja nähdä, miten hienosti (Taraksi) se suoritii tänään maahanmenon luoksetulossa! Seisominen oli vähän hitaampi, mutta ei vielä maailman pahin. Kaukoja yksi setti, ihan mainioita, mitä nyt haukkua tuli lähellä kokonaisen sarjan loppua. Tara se vaan paranee ajan kanssa. Kaikenlaisia tyhmiä ajatuksia tuli ihan mieleen, josko ehkä sittenkin joskus vielä jonnekin kokeeseen. ;D

Taimilla alkuun seuraamista ihan kunnon pätkä, käännöksiä, juoksua, askelia. Palkkailin ihan reilusti. Ihan oli vanhat hyvät meiningit mukana. Luoksetulossa oli tarkoitus laittaa kosketusalusta, kun ei olla aikoihin tehty. Alusta kuitenkin vähän hukkui nurmeen, eikä Taimi tainnut sitä juuri katsoa - kosketusalustaa ei ehkä kyllä tarvitakaan. Taimi jotenkin sotki ekan lähdön, eihän tätä olla tosiaan tehty pitkäään aikaan, kokeessa viimeeksi? Se meni maahan parin metrin jälkeen, mutta uudella kutsulla lähti, hyvä seisominen. Tehtiin muutamat seisomiset, ja kivasti muistui mieleen, Taimi oli aika innoissaan, ja vauhti säilyi. Viimeiseen sitten myös maahanmeno, joka oli bueno. Sitäpä se taas lähtee. Pitää muistaa tehdä kotikentällä ehkä pari treeniä muistutukseksi, ja lisätä liikkurin käskyt treeniin. Kaukoja tehtiin pitkästä matkasta, tekniikka ennallaan, Riikka häiriköi siinä sivulla, mutta Taimi ei tainnut edes huomata.  Loppuun vielä muka-seuraavaan-liikkeeseen siirtyminen ja jaska. Tehtiin vielä ryhmäpaikkamakuu, olin näkyvissä, Taimi näytti aika hyvältä ja varmalta.

Back in business.