Tänään sovittiin Katjan kanssa viimoset tokojutut ennen koeviikonloppua. Pidettiin treeni hallilla, jonne menin ottamaan agilitya ensin. Minulla oli tarkkaan suunniteltu, mitä Taimin kanssa teen, mutta sitten huomaan tekeväni myös paljon kaikkea muuta. :P No eihän siinä mitään, kun koira kyllä tuli mukana, mutta kun sopimus oli, että tehdään vaan vähän, niin silloin ei pitäisi sooloilla. Mutta onnistunuthan se treeni oli, ei sillä. :) Keppejä otettiin vaan kokopitkinä, liitettiin hyppy ennen keppejä, mutta kokeiltiin myös hyppyä keppien jälkeen. Nehän onnistui. Tämä keppimetodi on ollut toimiva, sillä Taimi meni koko ajan edelläni, siis aloitti kepit itsenäisesti riippumatta siitä kummalla puolella minä olen. Uujee. Lisäksi tehtiin suoraa hyppy-pituus-hyppy-pätkää, sitä suunniteltua 90 asteen käännöstä kylläkin vähän vaikeammin kuin olin suunnitellut, mutta ihan ok meni sekin. 180 asteen käännöstä hypyillä otettiin kanssa, sitä yhdistettiin puomiin, jonka kontaktiti olivat minusta nyt vauhdikkaammat kuin treeneissä on ollut. Niin, no siinä se vissiin oli, mutta tuntui että kerettiin tehdä kerta jos toinenkin. Arvi teki kyllä välissä, otettiin sille vähän irtoamista, missä nyt ei ole ongelmaa, puomia ja tietty keppejä. Mutta siis, seuraavaan treeneissä voidaan unohtaa Taimin kanssa käännökset vaikka kokonaan, ja tehdä helppoja suoria mielellään, irtoomista. Eihän tuota 180:stä pitänyt nytkään kyllä tehdä.

Tokona Taimin kanssa tehtiin paikkamakuu Hinkuun seurassa. Se oli levollinen ja varma. Muuten otettiin vaan luoksetuloa sen viimekertaisen liikkurin noteeraamisen takia. 1. kerralla se vilkaisi ohijuostessaan Katjaa, muuten ei noteerannut yhtään mitenkään, vaan luoksetulot oli hienot ja vauhdikkaat. Kerran se meni perusasentoon ennen käskyä, mutta sitä voidaan vielä vahvistaa tässä ennen sunnuntaita. Arvi teki seuraamista osittain käskytettynä, osittain omaan tahtiin. Ihan aluksi taas aivasti, mutta muuten ei tainnut aivastella yhtään. Paikka pysyi hyvin, myös juoksussa, joskus vaan jos katse haahuaa ennen käännöstä, saattaa sivusuunnassa irrota vähän liikaa mielestäni, mutta siksipä niitä vielä namilla treenataankin. Luoksetulon pysäytyksiä parit päälle, ja se oli sitten siinä.

Tara on alkanut harrastaa taas enemmän Tomin kanssa lenkkeilyä, ja toissapäivänä kävivät vaivaisen kympin heittämässä, ja tätä on luvassa vissiin tänäänkin. Että ei se Tarakaan ole mihinkään unohtunut, vaikkei niin usein blogissa vierailekaan. Kotona ollaan tehty asennonvaihtoja ihan kivoin tuloksin.