Eilen jatkui operaatio "tokoa vain ulkosalla". Ja sitä pitää kyllä taas tehdä, onhan se helppo maneesissa vetää, mutta mitään uutta siellä ei nyt saada aikaiseksi. Tehtiin siis Taimin kanssa ruutua. Merkki hyvä, mutta ruudulle irtoaminen vaikea. Menin viereen ohjaamaan, jotta se meni ruutuun asti, ja tästä palkka. Sitten monta hyvää, kun itsevarmuus kasvoi sen autetun jälkeen. Ruutu ulkona on meille vaikea, siis merkin kautta. Tehty liian vähän, lumen ja moskan ja roskien aiheuttama näkökentän kakofonia on hankala. siispä sitä vaan nyt treenaten ahkerasti. Yksi onnistunut ja varma tunnari, kaukoja.

Ruutu ja ohjattu ovat vielä minusta kesken, eli sitä eripaikoissa tekemistä vaadittaisiin; tai ohjatussa liikkurihäiriöillä, ettei intoile liikaa. No on meillä kaksi viikkoa aikaa, otetaan siitä kaikki irti mitä saadaan ja jatketaan sitten kohti seuraavia karkeloita. :)

Arvi oli taas huippu. Nyt ei noudossa ollut niin paljon jupinaa, oli loppuun saakka hyvä. Hyviä luoksareita ja jääviä, nättiä seuraamsita. Arville ei nyt burnista, vaan kevyitä ilotreenejä, häriötä pitäisi vaan saada paljon, koska sehän se sen haaste on - kun pää ei meinaa kestää kontaktissa kun pitää katsella ja kommentoida muita. Muitta ihan hyvällä mallilla on. Nyt on Arvin tokovuosi.