Aurinkoisesta iltapäivästä oli pakko ottaa irti iloa, kun pimeys ja väsymys alkavat ihan selvästi taas vaivata. Nappasin tytöt mukaan, ja suunnattiin lähikenttätokoilun kautta syksyiselle lenkille.

Taimille leluruutua innolla. Noutokapulan tuontia myös: jätin Taimin kapula suussa istumaan, ja kutsuin sitä luo, hienoja palautuksia saatiinkin. Sitä seuraamispaikkaa tarkisteltiin, ja nyt se oli paljon parempi. Nyt vaan toistoa, että selkiintyy se paikka. HIENOJA liikkeesta seisomisia parit. Loppuun paikkamakuu Taran vieressä, koiranmakkarapalkka. Kotona pujottelua, ollaan haettu jo vähän suljettuakin kulmaa.

Taralle tein ruutuja niin, että siellä oli pallo. Ei ihan heti hiffannut, mutta intoutui kyllä sitten leikkiin. Myöhemmin piilotetulle namikipolle huono lähetys, uudemmalla yrityksellä hyvä. Myöhemmin myös mallikas vastaava. Kaukoja pitkästä matkasta ilman estettä - liikkui vähän sivusuunnassa, mutta ei edennyt seisomaannousussa eikä maahanmenoissa, ja olin tyytyväinen. Noutoa puisella ja metallikapulalla. Luoksetuloja pysäytyksineen, ensin pelkkää seisomista ja sitten kokonaisena pari kertaa. Kotona useampi toisto tunnaria, jossa pari kertaa jouduin puuttumaan räiskimiseen (juoksi suoraan viimeiselle kapulalle, kun ensin se olikin ollut oma kapula, mutta vaihdoin sitten paikkaa), jonka jälkeen useampi onnistunut. Ei pöllömpää.