Eilen treenailtiin aksaa. Arvi meni taas ensin, ja voi hyvän tähen, miten surkea meininki. Arvi vetäisi pohjat! :D Se tyyliin jäi haistelemaan kukkasia talvella maneesilla, oli ihan muissa maailmoissa. Tein radan pätkissä kuitenkin loppuun, ei voi valittaa, etten treenaisi sen kanssa. :D Pitää vaan tarkkailla, ettei olisi mitään oikeaa syytä tuossa takana, en ole ainakaan huomannut mitään erikoista.

Luotto sitten oli tosi korkeella sen suhteen, miten Taimin kanssa menee. Mutta annas olla, Taimi was back!!! Miun ihana, taisteleva, ketterä, oma Taimi oli takas! Muutama sydän tähän. Se oli niiin eri asenteella taas, sellaisella, johon olen tottunut. Se ensinnäkin liikkui, se luki rataa ja se teki Töitä. Putket sujahti, kepit vinkui, hyppi reippaasti, ja luki itse rataa tosi hyvin irroten. I-HA-NAA! Vihdoin se alkaa olla itsensä. :) Voi että, olenko vähän niin kuin fiiliksissä ehkä. (kaiveleeko jo kisakalenteria vai mitä.. no ei, tosiaan kisataukoa tää kuukausi, talvilomareissua ym. suunnitteilla. :) )

Aamupäivällä tokoiltiin pihassa, nyt kun vihdoin tarkeni. Tosin hirveä viima oli, joten kyllähän ne sormet paleltui. Ensinnäkin tehtiin taas merkin paikkaa, ja tosi hyvin meni laukoin, eli ei yhdistä Renkomäkeä muualle. Se on vaan fiksu koira - Taimi kyllä tekee laukoilla, ellei sitten ole syy ravata. Ja jos ravaa muuten vaan, no, en siitä ala hermoja kiristellä, toki pyrin sitten taas vauhdittamaan, vaan eipä se ole yleensä ollut ongelma, etteikö menisi tarpeeksi nopsaan. :) Kaukoissa tosi hyvä meininki. Sorkin järjestyksiä ihan sekaisin, jotta olisi pakko kuunnella, ja palkkailin nyt niistä ei-yleensä-palkatuista vaihdoista. Jes, kerrankin hiffasin taas rikkoa huomaamatta tulleita rutiineja. Jääviä, tosi hyviä, ei mittää hättää. Loppuun tunnari, jossa Taimi työskenteli näkökenttäni ulkopuolella, tosi nopsa reagointi ja tuonti ilman epäröintejä. 

Surppane työskenteli noutokapulan kanssa. Nyt istutin sitä ja annoin ottaa kapulaa siitä suuhun. Se on niin härvä, että jostain pienestä pitää nyt aloittaa se loppuasento. Kapula on muuten tosi kiva juttu. :) Lisäksi taidettiin tehdä maahanmenoja, ja vähän liikkeestä seisomista aloitettiin.

Tämä aamupäivä lenkkeiltiin isossa lappalaisjengissä, kun Minna ja Reino sekä Marjo, Laila, Ronja ja Hertta tulivat lenkkeilemään Surin ja Taimin kanssa. Oli tosi kivaa vaihtelua ja piristävää. Jos joku täälläpäin kaipaa aamupäivisin lenkkiseuraa, niin täällä sitä + maastoja on tarjolla. ;) Ottaa vaan yhteyttä.