Ollaan viimeaikoina treenitty kotona ja lähimaastoissa Taimin juoksun ja varuilta päällä olevan nenäpunkkilääkityksen takia. Hyvää aikaa edetä etenkin tunnarissa ja ruudussa ja hioa liikkeitä koevalmiiksi. :) Tunnaria ollaankin tehty nyt kotipihassa, ja se on edennyt hyvin. Nyt olisi halu tehdä paljon tunnarin kanssa toistoja päivittäin, että saisi sen idean hyvin selkäytimeen.

Tänään(kin) otettiin lenkillä tokopätkää. Ruutu meni kivasti. Seuraamisessa on intoa ja imua, mutta muuten se oli melkoista sähläystä. Nyt vaan pitäisi oma meno rauhoittaa ja panostaa siihen, niin homma varmaan paranisi. Suunnittelisi etukäteen, mitä seuraamistreeniltä milloinkin hakee, ja tekisi sen mukaan, eikä vaan hiulaisi ees taas joka suuntaan ja ympäri.

Liikkeestä seisomisessa tarjosi jumankekka koko ajan maahanmenoa. Otettiin parit seisomiset luoksetulon yhteydessä, ja sitten taas kokeiltiin uudestaan liikkeestä sesiomista, ja saatiin onnistumaankin.

Nouto oli nyt paras ikinä. Siihen ollaan saatu treenin kautta intoa tosi paljon, luovutusasento on suoristunut ja on myös tiivis. Mennen tullen laukkaa. Tänään Taimi oikein keuli ensimmäisellä laukka-askeleella takajaloillaan, kun sillä oli niin kova hinku kapulalle, takaisinkin laukkasi hyvin reippaasti. :) Jei, hyvä Taimiiiii!

Kotona tehtiin vielä hyppy pihassa pariin kertaan. Sisällä kokeiltiin vielä niitä liikkeestä seisomisia ja ne oli hirmu hienot. Jotenka siis, toistoa voisi ottaa nyt jääviinkin, kun ei olla sitten viime treenin niitä otettu (jolloin totesin, ettei liikaa kannata niitä hinkuttaa). Voisi ottaa jokaiseen treeniin jomman kumman, tai jotain sen suuntaista.