Tukisukkahousutokoryhmä kokoontui tänään Joensuusa, eli Martin ja Tanhun sekä emäntiensä kanssa treenattiin tokon saloja. Alkuun otettiin paikallaolot. Ekaa kertaa tehtiin istuminen Taimin kanssa. Jäin näkyviin ja kävin muutaman kerran palkkaamassa. Hyvin se siinä kesti. Paikkamakuussa olisi halunnut jo Hertan käskyllä mennä maahan, ja perusasentoon nousussa lienee siksi vähän epävarma, mutta paikalla olo oli hyvä.

Video paikallaoloista

 

Taimin kanssa otin aiheeksi seuraamiset. Tehtiin juoksuunlähtöjä alkuun. Niissä on tosi hyvä se tempon vaihdos, joku kerta otti alkuun pienet laukkahypyt mutta muuten jees. Pitkästä aikaa kokeiltiin myös hitaaseen käyntiin vaihtoa, ja ne meni paremmin kuin uskalsin odottaa. Niitä nyt perustreeniin mukaan myös. Käännökset hyviä, vasemmalle peppu lensi hyvin taakseni. Täyskäännös vaatii vielä treeniä, miun pitää myös löytää siihen sopiva tempo / askelmäärä.

Tähän väliin otin juottotauon, päivä oli tosi kuuma! Jatkoimme luoksetulolla. Otin kaksi seisomaanpysäytystä voittajan matkalta. Eka meni himpunriikkisen pitkäksi, toinen superhessu eli -hyvä. Takapalkalla. Kolmannessa kutsuin ja heitin porokoiraongen veteen, ja siihen tarttui iso Taimenenvonkale kiinni. Otettiin erikseen vielä maahanmenoa, jota en ole ennen kokeillut. Takapalkka kannattaa ehkä tässä unohtaa selkeyden vuoksi. Ehkä palkan heitto olisi paras ainakin alkuun kokeiltavasti. Nämä myös on vaan otettava nyt työstöön, ei mahda mitään. Homma etenee.

Kolmanneksi otin ruudun. Ekassa oli alusta, mutta Taimi ei nähnyt sen laittoa. Matkalla oli hämykartioita, samoin vähän ympärillä. Ekassa se selvästi katsoi niitä vieressä olevia hämyjä, mutta silti meni laukalla ihan loppuun asti ruutuun, joskin se selvästi pidätteli sitä laukkaa. Toinen ruutu ilman alustaa, täydellinen, ja loppupalkka. :)

Video yksilötreenistä

Huisin hyvä ja intensiivinen treeni. Pitänee vaan uskaltaa edetä tuon koiran kanssa. Ihan kiva, niin saadaan vaihtelua treeneihin. Kiitoksia tukiryhmälle taas! :)