Loppuviikolle on vaihtelevasti luvannut enemmän ja vähemmän pakkasta, joten käytiin pitämässä pienet varmuustreenit raviksella Heljän kanssa, kun pakkanen ei tänään ainakaan hiponut pilviä. Suunnitelman mukaisesti Taimille noudon palautuksia ja Taralle jotain samanlaista.

Tara aloitti. Nouto ja metallinouto oikein hienoina. Kaukoja, joissa intoa oli iiihan liikaa, ja takapalkka oli jätettävä pois, koska ei voinut keskittyä. Vaan asenne oli just oikea! Tein aika läheltä, jolloin setit hipoi Taran täydellisyyttä. Hiirtä haetutin silloin tällöin, ja treeni oli sanalla sanoen vinha! Olen hyvin tyytyväinen siihen, mitä Tara on minulle vuoden aikana opettanut.

Taimille alkuun perusasennossa oloa, kun Heljä häiriköi ympärillä. Tajusin, että niitä voisi välillä ottaa, vaikka useamminkin. Ihanaa saada uusia oivalluksia! Sitten erä noutojen palautuksia. Puisella eka, metukalla toka, ja tunnarilla kolmas. Hyvä vauhti, hyvä eteentulo ja taisi olla ihan ok suoriakin. Sitten tehtiin yksi tunnari pelkän tunnistuksen ja palautuksen kanssa, siinä työskentely oli nopea ja palautus oikein varma. Treeni on edennyt kuten tarkoitus. :)