Pidettiin Tiinan kanssa oikein vanhan koulukunnan kunnon agitreenit. Ensin perushyppysarjaa, etenkin Taimi oli tosi hyvä, kun hiffasi jutun. Surikin ihan ok, välillä joku rima tippui.

Seuraavaksi vähän pyörityksiä. Taimille takaakiertoa ja välistävetoa. Sen jälkeen vähän irtoamispätkää lisukkeeksi. Tein ehkä liikaa? Siis ihan ok meni, mutta olisi voinut ottaa ehkä vähän vähemmän kaikesta innosta riippumatta, nyt kun jälkikäteen mietin. Lisäksi loppupalkkapätkällä pitäisi lisätä yllätysmomenttia, samoin kuin tokossa on tehty. Nämä jäi hautumaan jatkoa varten.

Suri teki myös takaakiertoa, kahdellä hypyllä myös. Hyviä! Toisella kerralla puomin alastuloa pöydän päälle leitetulla palikalla. Tosi hienosti haki itse!!! Ei tarttenut hihnurilla auttaa. Kun saisi tuon tarpeeksi luotettavaksi, niin aloitetaan kokonainen puomi, jolloin otetaan vauhti heti alusta asti mukaan. Toisaalta ei ole kovinkaan kiire ja silleen vielä tällä asialla. Tosi hyvä, että se on edennyt tässä omassa tahdissaan. Loppuun irtoamisharkkaa esteitä yksi kerrallaan lisäten, ja oli hurjan hieno pentu! Ihan mahtava mainioinen. Suunnitelmaa pujottelun opettelusta voisi tehdä myös tässä pikkuhiljaa. Kujat olisi kätsät, jos sellaiset saisin hankittua. Toisaalta jos uutta haluaa oppia, verkot/ohjurit voisi olla aika ok kanssa. Täytyy vähän perehtyä, millaisia olisi mahdollisuus saada hankittua kotiin, ja aloittaa sitten. Toisaalta ei olisi mahdotona ajella useesti viikossa maneesille tekemään kujilla/verkoilla, ja siellä on vielä intomomentti mukana, ja oikea mielentila tulisi ainakin hyvin. Toisaalta kotonakin se saadaan kyllä, ja kaivattuja toistoja saadaan helposti järjestettyä ilman autoa ym. 

Käytiin päälle vielä ihan kevätsäälenkki hiittiradalla, ja tehtiin kunnon suunnitelmaa tämän vuoden kuvioista ja ajatuksista. Intoa pursuen! Tyttöjengi (iät 8 vuotta, 2 x tänä vuonna 5 vuotta, 1 vuotta ja 8kk) meni oikein hyvin. Nuorimmat tietty pöllyttivät toisiaan lumessa, ja Taimi halusi kovasti alussa olla mukana. Taimi ja Jaava, rouvat maailmankovinlikka.com (tyypeillä mm. kohtuullinen kovuus ja hermorakenne +2 tuo tiettyä samankaltaisuutta... etenkin jossain kaukoissa, ja jos on päätetty, että itse keksitään liikesarja, niin sitten se vaan on niin...), oli myös aika huvittavia. Hännät samanlaisessa euroopanomistajakannossa kävelivät niin coolina toistensa seurassa kuin toinen olisi ollut ilmaa. :D Ei hitto, miten hauska jengi!