Tiistain vakiolla käytiin hyppimässä, kun pakkasrajatkaan eivät paukkuneet. :) Tehtiin putkihässäkkää, kuten luvattua oli. Alkuun kävin kuitenkin tekemässä Taimin kanssa pari ruutua. Eka suorilta pitkästä matkasta, meni ruutuun asti, vaikkakin aika tarkoilleen kattos, että meni just nauhan yli. Heitin italianpallon Taimin yli, ja palkkasin vielä ruudussa. Seuraavassa lähetyksessä menikin pikkusen parempaan paikkaan, ja käskin maahan - hyvin lakosi. Ja oli reilusti ruudussa. Käpöttelin ympäriinsä muutaman kerran ja palkkasin ruudussa pysymisestä. Olipa kivaa! Tehtiin kaukoja sen verran, että kerran seisomaannousu ja kerran istuminen aloituksena. Ei valittamista niissäkään!

Arvin kanssa oli oikein huikean hauskat treenit. Voi miten sen naama loisti! Pieni hellyyselläin. Irtosi myös erittäin hyvin, kun muistin vaan itse olla paikallaan ja käskyttää, enkä juosta tukka suorana turhana joka esteelle. Se oli hyvä havainto.

Taimin kanssa tehtiin vähän putkia erikseen, muutamia irtoamisharkkoja (hyvin meni), ja pari kertaa treenipätkät. Kulki ihan ok, viimeinen rutistus puuttui hetkittäin.  Loppuun tehtiin Ninnin ja Viiman parina paikallaoloa hetkinen, ja siinä ei ollut mitään mainittavaa, oli oikein hieno sfinksikoira. <3