Suhteellisen vakioksi muodostunut sunnuntaitreeni otettiin taas Tiinan & koirien seurassa. Mikäs sen mukavampaa!

Tokoiluissa ensin paikkamakuut x 2 Arvin ja Myrtin kanssa. Arvi vähän nuuski ja piippasi, mutta eiköhän se tällä parane.

Tara teki seuruuta, luoksaria, jossa käskytykset sotki vähän aluksi, mutta sitten Tara oikein skarppasi.Ne oli siis hyvät jutut. Ruutu, oli ihan mainio. Tara kyllä osaa.

Arvi teki luoksetuloa. Seisominen sellainen kuin avoimessa, eli saisi olla nopeampi kyllä. Maahanmeno on niin huippu, että kun saisi seisomisenkin kuntoon, olisi hyvät pisteet jaossa. Maahan se menee JUST kun pitää. Välimatkat oikein hyvällä vauhdilla. Ruutu sokkona - ihan m a h t a v a, maahan asti otettiin. Lelulla vahvistuksia. Loppuun kaukoja. Maasta seiso oli vaikein käsittää. Muuten perus. Hiljaa hyvä.

Taimilla oli tosi vaikeat hommat. ;) Perusasentoja ja paikkasiirtymiä. Ekalla kiekalla taisin kaikissa palkkailla. Toisella kiekalla joka toisessa. Se onkin tärkeempi treeni, ja siitä vielä sitten määrän kasvattaminen. Tämä oli hyvä myös siitä, että saatiin maahanmeno ongelma aikaiseksi! Tai siis esiin - se mikä on ollut luoksareissa ja paikkamakuussa. Hahaa, eli näitä jatketaan. :)))

Aksahommina otettiin hyppytekniikkatreeniä. Arville oli vaikeinta mennä yksi hyppy kerrallaan. :D Muutenhan se tykkäsi. Arvi oli kyllä tosi ihana treenikaveri taas tänään. Tara teki kanssa näitä yhden kierroksen. Harmi kun Taimin kanssa en raaskinut tehdä. Mutta näillä voisi aloittaa sitten joskus.