Tiinan ja lappalaistyttöjen kanssa pitkästä aikaa treenailemassa. Taimi teki ekaan settiinsä kokeenomaista: pieni seuraaminen (hyvä), jäävät (asennot oikein, seuraamisessa petrattavaa), ruudun (hyvä, paitsi nousi seisomaan toisella käsky-käskyllä), kaukot (alkoi i-s jossa tuli sen puoli askelta eteen, loput tästä eteenpäin aikalailla paikallaan), ohjattu oikea (hyvä), ja yksi muka-siirtymä. Taimi oli itsensä. Ihanaa! Vapauttavaa! Hienoa! Hyvää! Mahtavaa! Ihanaa! Sen tunsi. :)

Surilla oli ne otsikossa mainitut paskatreenit. Käytiin ottamassa ihan normisettiä, mutta tänään hepankakka oli aikasta maistuvaa. Siispä kun kiellot eivät menneet perille, aloin jahdata Suria. Kävelin sen perässä vihaisena, Suri luikki pakoon. Puolessa välissä leikkiä käännyin, ja Suri yritti puolestaan saada minua kiinni, mutta kappas kun aina käännyin sen yrittäessä päästä kontaktiin. ;) Joo, ja sitten se olikin kilttityttö, ja jatkoimme hommia. Vaan yrittipäs tuo retale vielä kakkaa syödä myöhemminkin, että ei liian herkkis kyllä ole. :P Eikä tämä episodi vaikuttanut leikkimiseen tai hommiin muuten kuin että kyllä se kuunteli kiellot kakan suhteen. Aika turha treeni loppuviimeeks. :D Mutta se on vaan niin hauska pikku liehujainen, niin pitäähän sitä maneesissa käyttää. Olisi voinut treenata vaikka näyttelyä varten, mutta eipäs tullut mieleen.

Taimi kävi toisen setin vielä, jossa paranneltiin parranneltavaa. Ruutua, joss se ennakoi merkkiä, ja kääntyi aina puoli metriä ennen sitä. Vaan emmepäs lannistuneet, koska ei se normaalisti lannistukaan. :) Ruudut ihan vaan alustalle menoina, ja niistä palkka. Siinä kokonaisessa ruudussa oli muuten tosi hyvä meno! Kaukot nyt samoin kuin äsken, ja teki tismalleen saman virheen. No oho hekkine, hekkine, no hassusti tuli virhe, ja Taimi oli ihana. :D Ja sen jälkeen kyllä teki oikein. Ohjattua niin, että ohjasin kädellä merkille oikein, ja Taimi syttyi tästä taas ihan liekkeihin suorastaan, ja haki oikeaa paikkaa. No, jos ei ole aikoihin vaatinut mitään tämän suhteen, niin voiko se tehdäkään hyviä? Mutta nyt sitten oikeaa menoa tähänkin, ja suunnat alustoille toimi erittäin hyvin. Loppupalkka vielä merkistä. 

Illan tulema: Taimi oli normaali = ihana, Suri oli normaali = rasittavan ihana. Että sellaisilla tällä erää.