Ollaan oltu kodin omina tässä muutama päivä, kun flunssa iski kahta kauheammalla voimalla kuin viime viikolla. Olen naksutellut laatikkoon menoa, rahille hyppäämistä ja puujakkaralle nousemista. Koirat on saaneet pitkästä aikaa aktivointipalloja ja muita, mitä pitäisi antaa niille useammin.

Hissukseen ollaan jotain Taran koevalmistelujakin tehty, mitä kunto on antanut periksi. Ruutuun luotan, seuraaminen ja noudot pitäisi sujua. Luoksetulo on aina kysymysmerkki (seisominen nyt epävarma, maahanmeno parempi), ja kaukot ovat heikoin lenkki. Ensimmäinen seisominen ei vaan pysy paikoillaan, vaikka muut olisikin ihan ok. Sille ei nyt keritty tekemään mitään. Harmi kun en ole näitä aiemmin taas tajunnut. Mutta hyvillä mielillä kokeeseen, odotan erilaista koetta kuin aiemmat. ;)

Taimin kanssa ollaan touhuttu kaukojen kanssa, ja niihin löytyi hyvä idea treenejä varten. Tunnaria ollaan touhuttu kans hyvin. Ruutua olisi kiva päästä testailemaan säännöllisemmin, kunhan tässä taas pääsee kunnon kenttätreenien makuun. Ei ihminen voi kovin kauaa olla enää kipeä, eihän? :D